Πέντε χιλιάδες ευρώ για το Λίβανο εξήγγειλε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καταπολέμησης της πείνας

Πέντε χιλιάδες ευρώ για το Λίβανο εξήγγειλε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καταπολέμησης της πείνας

Χρηματική εισφορά ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ για το Λίβανο εξήγγειλε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καταπολέμησης της Πείνας.

 
Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καταπολέμησης της Πείνας εξήγγειλε εισφορά ποσού ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ για τα θύματα της φονικής έκρηξης που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Λίβανο».
 
Ταυτόχρονα ο Σύνδεσμος «καλεί το λαό της Κύπρου να συνεισφέρει για το σκοπό αυτό σε ένα από τους Λογαριασμούς που διατηρεί σε όλες τις Τράπεζες παγκύπρια».

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE