Αξιολογεί δύο παίκτες στο φιλικό ο Πάμπος – Ο ένας ανήκει στον ΑΠΟΕΛ

Αξιολογεί δύο παίκτες στο φιλικό ο Πάμπος – Ο ένας ανήκει στον ΑΠΟΕΛ

Δύο ποδοσφαιριστές περνάνε από το “μικροσκόπιο” του Πάμπου Χριστοδούλου, στο αποψινό φιλικό της Νέας Σαλαμίνας με αντίπαλο την Αλκή.

Πρόκειται για τον 21χρονο Κύπριο μέσο Ανδρέα Αρτεμίου που ανήκει στον ΑΠΟΕΛ, καθώς και για τον 24χρονο Αφρικανό αμυντικό, Tamupiwa Dimairo.

The post Αξιολογεί δύο παίκτες στο φιλικό ο Πάμπος – Ο ένας ανήκει στον ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE