ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΥΓΚΙΝΕΙ ο Κλήμης – Το αντίο του στον γιο του Θεοδότου: «Θα μου λείψουν πολύ…»

ΣΥΓΚΙΝΕΙ ο Κλήμης – Το αντίο του στον γιο του Θεοδότου: «Θα μου λείψουν πολύ…»

Σήμερα (24/08) η κηδεία του Νικόλα Θεοδότου, γιου του Νίκου Θεοδότου που «έχασε» τη μάχη με τον καρκίνο και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αλλά και του ΑΠΟΕΛ, Κλήμης Αλεξάνδρου λέει το δικό του συγκινητικό αντίο στον 14χρονο.

Η δημοσίευση του:

«Αγαπημένε μου ΝΙΚΟΛΑ, σήμερα οι ουρανοί και οι πόρτες του παράδεισου είναι έτοιμοι να σε υποδεχτούν…..
Δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως από σήμερα θα βρίσκεσαι σε ένα πολύ όμορφο μέρος!
Κανένας άνθρωπος,κανένας γιατρός-επιστήμονας δεν μπορεί να αποφασίσει για το μέλλον μας παρά μόνο ο ΘΕΟΣ!
Και ο ΘΕΟΣ είμαστε σίγουροι πως θα κάνει αυτό που είναι το καλύτερο για σένα ΝΙΚΟΛΑ μου….
“SHELVEY” μου,όπως σε φωνάζαμε τους τελευταίους μήνες(ξέρεις εσύ),σε παρακαλώ μην σταματήσεις στιγμή από εκεί ψηλά να δίνεις δύναμη στον μπαμπά στην μαμά ,στην αδερφούλα σου και σε όλη την οικογένεια. Και μην ανησυχείς εμείς θα είμαστε πάντα διπλά τους όπως πάντα!
Είμαι σίγουρος πως από εκεί ψηλά βλέπεις πόσο περήφανοι είναι για σένα,και μαζί με αυτούς μια ολόκληρη χώρα! Εκατέφερες ρε φίλε μέσα σε 14 χρόνια να έχουμε όλοι μας πολλές ιστορίες να θυμόμαστε,πολλές στιγμές να λησμονούμε άλλα και πολλές στιγμές να περηφανευόμαστε και να νιώθουμε ευλογημένοι που σε γνωρίσαμε, ήσουν και θα είσαι για πάντα στην ζωή μας!
Φυσικά και ΔΕΝ θα σου πω αντίο,δεν υπάρχει περίπτωση!Αύριο,μεθαύριο και για όσο ζούμε θα είσαι ανάμεσα μας μέχρι να συναντηθούμε και πάλι άγγελε μου!
Παρολίγο να ξεχάσω,αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα με δυσκολέψεις καθόλου όπως έκανες τα τελευταία χρόνια……θα σου πάρω ότι θέλω εγώ!!!
Θα μου λείψουν πολύ τα ανέκδοτα σου ρε φίλε,κάθε Τρίτη ο παπάς σου μας έλεγε με μια χαρά “παιδκιά έχω ένα πολλά ωραίο του ΝΙΚΟΛΑ”
Επίσης τα προγνωστικά σου, θέλω να το ξέρεις,αν και τις τελευταίες 2 φορές έπεσες έξω και ένιωθες και άσχημα ρε φίλε!
Όμως είμαι σίγουρος πως θα βρίσκεις τρόπο να με βοηθάς!Να σου το ξαναπώ όπως σου το έλεγα πάντα,ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ δεν το παίζουμε για να μην τσακωθούμε!!(πάλι ξέρεις εσύ)
Τέλος να σου πω ότι χθες όταν πήγα στο σπίτι σου ζήτησα από τον μπαμπά και την μαμά να μου δώσουν την φανέλα σου, αυτή που φορέσαμε όλοι στο Κίεβο πριν δυο χρόνια στον τελικό του Τσάμπιονς Ληγκ,να στην φέρω να την πάρεις μαζί σου ρε φίλε,αλλά δεν την βρήκε πουθενά!!
Είμαι σίγουρος ότι μας πρόλαβες και την έχεις ήδη μαζί σου……
Στο επανιδείν ΝΙΚΟΛΑ μου…..»

The post ΣΥΓΚΙΝΕΙ ο Κλήμης – Το αντίο του στον γιο του Θεοδότου: «Θα μου λείψουν πολύ…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top