Ανακοίνωση συνεργασίας McDonald’s με NEO PLAZA

Ανακοίνωση συνεργασίας McDonald’s με NEO PLAZA

Τα McDonald’s και το open air εμπορικό και ψυχαγωγικό πάρκο NEO PLAZA, ανακοινώνουν με χαρά τη συνεργασία τους.

Έχοντας κλείσει πάνω από μια εικοσαετία παρουσίας στην κυπριακή αγορά, τα εστιατόρια McDonald’s συνεχίζουν την ισχυρή αναπτυξιακή τους πορεία και με την παρουσία τους στο NEO PLAZA.

Το NEO PLAZA είναι το πρώτο open air εμπορικό και ψυχαγωγικό πάρκο της Κύπρου, που δημιουργείται σε έκταση 55.000 τ.μ. ακριβώς δίπλα στον κυκλοφοριακό κόμβο Κοκκινοτριμιθιάς με πολύ εύκολη πρόσβαση. Η κατασκευή του είναι σε προχωρημένο στάδιο και η έναρξη λειτουργίας του θα γίνει τον Μάρτιο του 2021.

H πιο πάνω συνεργασία ενισχύει τον all day destination χαρακτήρα του NEO PLAZA, που θα αποτελεί επιλογή διασκέδασης και ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.