ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άλλους 170 τόνους με είδη βοήθειας προς τον λαό του Λιβάνου στέλνει η Κύπρος

Άλλους 170 τόνους με είδη βοήθειας προς τον λαό του Λιβάνου στέλνει η Κύπρος

Ξεκινά την προσεχή Παρασκευή 28/8 στο Παγκύπριο Συντονιστικό Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας η 2η φάση φόρτωσης των ειδών της βοήθειας προς τον δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου σε εμπορευματοκιβώτια, τα οποία ακολούθως θα μεταφερθούν στο λιμάνι Λεμεσού, για τη φόρτωσή τους σε πλοίο, ανακοίνωσε το Γραφείο του Επ. Εθελοντισμού και ΜΚΟ.

Σημειώνει ότι ο όγκος των ειδών που έχουν μαζευτεί από πολίτες, εταιρείες και επιχειρήσεις, Τοπικές Αρχές, Εκκλησία, Μη Κυβερνητικές και Εθελοντικές Οργανώσεις και διάφορους άλλους φορείς, είναι πέραν των 170 τόνων.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού αναφέρει ότι η εκστρατεία γίνεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών, ενώ όλα τα είδη από τα άλλα τέσσερα σημεία συλλογής της Κύπρου θα μαζευτούν στο Συντονιστικό Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας στην Κρατική Έκθεση, με τη σημαντική στήριξη της Εθνικής Φρουράς και τη βοήθεια της Πολιτικής Άμυνας.  

Διευκρινίζει πως οι 170 τόνοι που έχουν μαζευτεί είναι επιπρόσθετοι των 70 τόνων, που είχαν σταλεί με το Αρματαγωγό «ΙΚΑΡΙΑ» το περασμένο διάστημα, σημειώνοντας ότι η βοήθεια που στάλθηκε με το Αρματαγωγό «ΙΚΑΡΙΑ» έχει είδη δοθεί στους πληγέντες της Βηρυτού.

Τέλος, αναφέρει ότι για ακόμα μια φόρα, αποδείχτηκε έμπρακτα πως η καρδιά του Κυπρίου είναι πολύ μεγαλύτερη από τον αριθμό του πληθυσμού της Κύπρου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top