Άλλους 170 τόνους με είδη βοήθειας προς τον λαό του Λιβάνου στέλνει η Κύπρος

Άλλους 170 τόνους με είδη βοήθειας προς τον λαό του Λιβάνου στέλνει η Κύπρος

Ξεκινά την προσεχή Παρασκευή 28/8 στο Παγκύπριο Συντονιστικό Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας η 2η φάση φόρτωσης των ειδών της βοήθειας προς τον δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου σε εμπορευματοκιβώτια, τα οποία ακολούθως θα μεταφερθούν στο λιμάνι Λεμεσού, για τη φόρτωσή τους σε πλοίο, ανακοίνωσε το Γραφείο του Επ. Εθελοντισμού και ΜΚΟ.

Σημειώνει ότι ο όγκος των ειδών που έχουν μαζευτεί από πολίτες, εταιρείες και επιχειρήσεις, Τοπικές Αρχές, Εκκλησία, Μη Κυβερνητικές και Εθελοντικές Οργανώσεις και διάφορους άλλους φορείς, είναι πέραν των 170 τόνων.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού αναφέρει ότι η εκστρατεία γίνεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών, ενώ όλα τα είδη από τα άλλα τέσσερα σημεία συλλογής της Κύπρου θα μαζευτούν στο Συντονιστικό Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας στην Κρατική Έκθεση, με τη σημαντική στήριξη της Εθνικής Φρουράς και τη βοήθεια της Πολιτικής Άμυνας.  

Διευκρινίζει πως οι 170 τόνοι που έχουν μαζευτεί είναι επιπρόσθετοι των 70 τόνων, που είχαν σταλεί με το Αρματαγωγό «ΙΚΑΡΙΑ» το περασμένο διάστημα, σημειώνοντας ότι η βοήθεια που στάλθηκε με το Αρματαγωγό «ΙΚΑΡΙΑ» έχει είδη δοθεί στους πληγέντες της Βηρυτού.

Τέλος, αναφέρει ότι για ακόμα μια φόρα, αποδείχτηκε έμπρακτα πως η καρδιά του Κυπρίου είναι πολύ μεγαλύτερη από τον αριθμό του πληθυσμού της Κύπρου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE