Aλλάζει το ΠΛΑΝΟ για τον επιθετικό λόγω Σακέτι…

Aλλάζει το ΠΛΑΝΟ για τον επιθετικό λόγω Σακέτι…

Απογοητεύτηκαν στον Απόλλωνα για το ότι ο Εστεμπάν Σακέτι, δεν περιλαμβάνεται στην κλήση του Γιόχαν Βάλεμ για τους προσεχείς αγώνες του Nations League.

Είναι θέμα ημερών να εξασφαλίσει την κυπριακή υπηκοότητα ο Αργεντινός χαφ. Όμως ο νέος Ομοσπονδιακός επέλεξε να μην τον καλέσει.

Περίμεναν πως και πως στη Λεμεσιανή ομάδα, ότι θα έγραφε συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Σακέτι, ούτως ώστε να λογίζεται ως Κύπριος και ταυτόχρονα να ανοίξει θέση κοινοτικού στον κατάλογο Α’.

Ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αναγκαστικά η κίνηση για περαιτέρω εμβολιασμό της μπροστινής γραμμής, θα είναι με κοινοτικό παίχτη καταλόγου Β’.

The post Aλλάζει το ΠΛΑΝΟ για τον επιθετικό λόγω Σακέτι… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE