ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Τέταρτη αναμέτρηση, επτά προπονητές...

Τέταρτη αναμέτρηση, επτά προπονητές...

Ένα από τα παιχνίδια που έχουν τη δική τους σημασία και δεσπόζει μαζί με τα άλλα στην έκτη στροφή της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος είναι αυτό του Σαββάτου στο Τσίρειο Στάδιο.

Ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί τον Ερμή Αραδίππου η ώρα 17:00 με τη Λεμεσιανή ομάδα να θέλει απαραιτήτως την επιστροφή στις νίκες ενώ και οι «φτεροπόδαροι» να ζητάνε μέχρι τέλους τους πιο πολλούς βαθμούς που μπορούν να πάρουν για να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται, ελπίζοντας σε μία προνομιούχα θέση για έξοδο στην Ευρώπη.

Η ιδιαιτερότητα σε αυτές τις δύο ομάδες είναι ότι αναμετρήθηκαν στην τρέχουσα σαιζόν ακόμη τρεις φορές.

Ο Απόλλωνας στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος είχε στον πάγκο του το Χριστάκη Χριστοφόρου ενώ στα επόμενα δύο (αυτά του δεύτερου γύρου και το πρώτο για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος) είχε τον Ιοάν Αντόνε προπονητή. Αυτό το Σάββατο θα έχει τον Τον Κάανεν.

Ο Ερμής Αραδίππου είχε στον πάγκο του τον πρώτο γύρο το Νίκο Παναγιώτου, στο δεύτερο γύρο το Νίκκι Παπαβασιλείου, στην πρώτη συνάντηση για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος τον Φαν Ντερ Χααγκ, ενώ τώρα το Γιαννάκη Οκκά.

Τέσσερα παιχνίδια, λοιπόν, για την τρέχουσα σαιζόν μεταξύ Απόλλωνα και Ερμή Αραδίππου και επτά προπονητές…!!!

Α και κάτι ακόμα…  Τον περασμένο Ιανουάριο θυμίζουμε και την αλλαγή ενοίκων, όπου ο Ρέζεκ έγινε φτεροπόδαρος ενώ ο Ουόν κάτοικος Κολοσσίου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top