ΔΙΕΘΝΗ

Βγαίνει και μπαίνεις αυτός...;

Βγαίνει και μπαίνεις αυτός...;

Μπορεί ο ίδιος ο Γερμανός προπονητής να δήλωσε ότι δεν σκέφτεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, είναι ο πρώτος υποψήφιος διάδοχος του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από σχετικό δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Kicker», το οποίο αναφέρει πως ο Κλοπ είναι ο διακαής πόθος της διοίκησης των «κανονιέρηδων» για να αντικαταστήσει την επόμενη σεζόν τον Αλσατό τεχνικό, ο οποίος θα αναλάβει πόστο στη διοίκηση. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Kicker», οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου θεωρούν ιδανική την χρονική στιγμή για να προχωρήσουν σε επίσημες επαφές με τον 47χρονο προπονητή, στο πρόσωπο του οποίου βλέπουν τον άνθρωπο, ο οποίος μπορεί να διαδεχθεί επάξια τον Βενγκέρ και να φέρει αέρα ανανέωσης στην ομάδα. Αναφέρεται χαρακτηριστικά πως στην προσπάθειά τους να πείσουν τον Κλοπ θα του υποσχεθούν πλήρη ελευθερία, αλλά και... ασυλία ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, καθώς δεν θέλουν να τον αποκτήσουν για ένα ή δύο χρόνια, αλλά θέλουν να επενδύσουν σε αυτόν την επόμενη δεκαετία. 

Αυτό, βέβαια, λίγες μέρες μετά το δημοσίευμα της αγγλικής «Daily Mail», το οποίο έκανε λόγο για πρόταση της Γουέστ Χαμ στον Κλοπ, αλλά και την κατηγορηματική δήλωση του Γερμανού προπονητή ότι «η προοπτική της Αγγλίας δεν είναι κάτι που με ενθουσιάζει ιδιαίτερα».

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top