ΔΙΕΘΝΗ

Εκεί είναι μία ολόκληρη ζωή...

Εκεί είναι μία ολόκληρη ζωή...

Συναισθηματικά φορτισμένος από τη μία, επαγγελματίας από την άλλη, ο Πεπ Γουαρδιόλα μίλησε για την κλήρωση των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπάγερν να βρίσκει στο δρόμο της τη Μπαρτσελόνα.

Εκεί είναι το σπίτι του. Κυριολεκτικά. Ο προπονητής της Μπάγερν θα επιστρέψει για πρώτη φορά στο «Καμπ Νου» σε δύο παιχνίδια αμφίρροπα, τα οποία αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για την δική του παρουσία στον πάγκο των αντιπάλων.  «Φυσικά πρόκειται για κάτι ξεχωριστό. Είναι η Μπαρτσελόνα, είναι το σπίτι μου. Τι άλλο να πω... Σήμερα είμαι στη Μπάγερν επειδή κάποτε ήμουν στη Μπαρτσελόνα. Εκεί είναι μια ολόκληρη ζωή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γουαρδιόλα, ο οποίος μίλησε και για τον Λουίς Ενρίκε, αλλά και για τα λάθη που πρέπει να αποφύγει η Μπάγερν αν θέλει να παίξει στον τελικό.

 
«Ο Λουίς Ενρίκε έχει μεγάλες προοπτικές σαν προπονητής και μπορεί φέτος να κάνει το τρεμπλ. Όσο για εμάς, θα πρέπει να προσέξουμε να μην κάνουμε τα λάθη των πρώτων οκτώ λεπτών στο παιχνίδι του Πόρτο διότι τότε η πρόκριση θα είναι της Μπαρτσελόνα. Στα ημιτελικά δεν υπάρχουν φαβορί, υπάρχουν μόνο μεγάλες ομάδες» ανέφερε ο Γουαρδιόλα, ο οποίος δήλωσε ότι η κόρη του είναι πανευτυχής με την κλήρωση. Ο λόγος; «Θα έχει μια ακόμα ευκαιρία να δει τους παππούδες της!». 

Ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Ματίας Ζάμερ, στις δηλώσεις ξεκαθάρισε πως οι προσεχείς αναμετρήσεις θα είναι μεταξύ των ομάδων και όχι μεταξύ των προπονητών... «Δεν είναι μια κόντρα Ενρίκε εναντίον Γουαρδιόλα. Δεν παίζουν αυτοί μπάλα. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι το βλέπουν έτσι, αλλά στο επίκεντρο πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές» ήταν τα λόγια του Ζάμερ.

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top