Cyprus Public Transport

Cyprus Public Transport

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Ένωση των εργαζομένων μας αποδέχθηκε τη συμφωνία που υπογράψαμε με τους εκπροσώπους της την Τρίτη.

Λυπούμαστε όμως για όλα όσα συνέβησαν και τα προβλήματα που προκλήθηκαν από αυτήν την απεργία.

Εμείς από τη δική μας πλευρά καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρούμε μια λύση για τον τερματισμό της απεργίας από την πρώτη στιγμή.
Τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε όλοι πίσω στο καθήκον μας και να δημιουργήσουμε ένα νέο έδαφος συνεννόησης και κατανόησης μεταξύ εταιρείας και εργαζομένων, προκειμένου να εφαρμόσουμε νέα μέτρα για τη βελτίωση των δημόσιων μεταφορών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE