Cyprus Public Transport

Cyprus Public Transport

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Ένωση των εργαζομένων μας αποδέχθηκε τη συμφωνία που υπογράψαμε με τους εκπροσώπους της την Τρίτη.

Λυπούμαστε όμως για όλα όσα συνέβησαν και τα προβλήματα που προκλήθηκαν από αυτήν την απεργία.

Εμείς από τη δική μας πλευρά καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρούμε μια λύση για τον τερματισμό της απεργίας από την πρώτη στιγμή.
Τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε όλοι πίσω στο καθήκον μας και να δημιουργήσουμε ένα νέο έδαφος συνεννόησης και κατανόησης μεταξύ εταιρείας και εργαζομένων, προκειμένου να εφαρμόσουμε νέα μέτρα για τη βελτίωση των δημόσιων μεταφορών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE