Cyprus Public Transport

Cyprus Public Transport

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Ένωση των εργαζομένων μας αποδέχθηκε τη συμφωνία που υπογράψαμε με τους εκπροσώπους της την Τρίτη.

Λυπούμαστε όμως για όλα όσα συνέβησαν και τα προβλήματα που προκλήθηκαν από αυτήν την απεργία.

Εμείς από τη δική μας πλευρά καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρούμε μια λύση για τον τερματισμό της απεργίας από την πρώτη στιγμή.
Τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε όλοι πίσω στο καθήκον μας και να δημιουργήσουμε ένα νέο έδαφος συνεννόησης και κατανόησης μεταξύ εταιρείας και εργαζομένων, προκειμένου να εφαρμόσουμε νέα μέτρα για τη βελτίωση των δημόσιων μεταφορών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE