Cyprus Public Transport

Cyprus Public Transport

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Ένωση των εργαζομένων μας αποδέχθηκε τη συμφωνία που υπογράψαμε με τους εκπροσώπους της την Τρίτη.

Λυπούμαστε όμως για όλα όσα συνέβησαν και τα προβλήματα που προκλήθηκαν από αυτήν την απεργία.

Εμείς από τη δική μας πλευρά καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρούμε μια λύση για τον τερματισμό της απεργίας από την πρώτη στιγμή.
Τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε όλοι πίσω στο καθήκον μας και να δημιουργήσουμε ένα νέο έδαφος συνεννόησης και κατανόησης μεταξύ εταιρείας και εργαζομένων, προκειμένου να εφαρμόσουμε νέα μέτρα για τη βελτίωση των δημόσιων μεταφορών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE