Cyprus Public Transport

Cyprus Public Transport

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Ένωση των εργαζομένων μας αποδέχθηκε τη συμφωνία που υπογράψαμε με τους εκπροσώπους της την Τρίτη.

Λυπούμαστε όμως για όλα όσα συνέβησαν και τα προβλήματα που προκλήθηκαν από αυτήν την απεργία.

Εμείς από τη δική μας πλευρά καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρούμε μια λύση για τον τερματισμό της απεργίας από την πρώτη στιγμή.
Τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε όλοι πίσω στο καθήκον μας και να δημιουργήσουμε ένα νέο έδαφος συνεννόησης και κατανόησης μεταξύ εταιρείας και εργαζομένων, προκειμένου να εφαρμόσουμε νέα μέτρα για τη βελτίωση των δημόσιων μεταφορών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE