Κατέρρευσαν στο φινάλε οι Μπακς του Γιάννη και 0-3 το Μαΐάμι!

Κατέρρευσαν στο φινάλε οι Μπακς του Γιάννη και 0-3 το Μαΐάμι!

Οι Χιτ νίκησαν τους Μπακς στο Game 3 της ημιτελικής σειράς στην Ανατολή με 115-100. Τα «ελάφια» εξαφανίστηκαν στην 4η περίοδο, double double με 0/7 τρίποντα για Γιάννη, σταμάτησε στους 30 ο Μπάτλερ!

Οι Μπακς ήταν μπροστά στις τρεις πρώτες τρεις περιόδους.

Ο Μίντλετον ξεκίνησε εντυπωσιακά κλείνοντας το ημίχρονο με 14 πόντους κι ο Γιάννης τα… έβαζε με την αντίπαλη άμυνα. Και συνήθως νικούσε.

Όλα έδειχναν ότι τα «ελάφια» θα μειώσουν σε 2-1 τη σειρά με τους Χιτ. Αμ, δε! Το Μαϊάμι πήρε μπρος στην 4η περίοδο και με επί μέρους σκορ 40-13 πήραν την 3η νίκη στη σειρά και είναι έτοιμοι για την πρόκριση στα τελικά της Ανατολής!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 21 πόντους με 16 ριμπάουντ, 9 ασίστ αλλά και 0/7 τρίποντα!

Ο Μίντλεντον, έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας συνολικά 18 πόντους, ενώ ο Λόπεζ σταμάτησε στους 22.

Για τους Χιτ, ο Μπάτλερ είχε 30 πόντους, ο Αντεμπάγιο έκανε double double με 20 πόντους και 16 ριμπάουντ, ο Ντράγκιτς είχε 15 κι ο Κράουντερ 17.

Πλέον, οι Μπακς, κυνηγούν ένα θαύμα για να προκριθούν στα τελικά!

Τα δωδεκάλεπτα: 29-30,21-27,25-30, 40-13

gazzetta.gr

The post Κατέρρευσαν στο φινάλε οι Μπακς του Γιάννη και 0-3 το Μαΐάμι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE