ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Healthway Trading λανσάρει την καινοτόμα σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών IKOO

 Η Healthway Trading λανσάρει την καινοτόμα σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών IKOO

Η Healthway Trading, εντάσσει στο ήδη εκτεταμένο πορτφόλιο της τη νέα σειρά επαγγελματικών κομμωτικών προϊόντων, IKOO. Το γερμανικό brand, το οποίο κέρδισε την αγάπη του κοινού παγκοσμίως, διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για περιποίηση και styling που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Η πλούσια γκάμα της σειράς IKOO περιλαμβάνει σαμπουάν, μαλακτικά και μάσκες για όλους τους τύπους μαλλιών, καθώς και τελευταίας γενεάς βούρτσες. Το brand κατέχει επιπλέον και εξειδικευμένα προϊόντα για ειδικές περιστάσεις, όπως την προστασία των μαλλιών από τις ηλιακές ακτίνες καθώς και την αναζωογόνηση τους μετά από επίπονες για αυτά δραστηριότητες όπως την γυμναστική και το κολύμπι. Από τη συλλογή ξεχωρίζουν οι trendy και καινοτομικά σχεδιασμένες βούρτσες σε διάφορα σχέδια και χρώματα που ξεμπερδεύουν εύκολα τα μαλλιά και τα διατηρούν αεράτα και φρέσκα στην όψη. Επιπρόσθετα, οι βούρτσες ΙΚΟΟ διατίθενται και σε διάφορα μεγέθη τόσο για την μεταφορά τους στην τσάντα σας (ακόμα και σε clutch bags) όσο και για κατ΄οίκον χρήση.

Τα προϊόντα του brand χρησιμοποιούνται ευρέως και από επαγγελματίες κομμωτές, καθώς η πλούσια σύνθεσή τους προσφέρει στα μαλλιά υγεία, λάμψη και απαλότητα ενώ η ανάμειξη συγκεκριμένων προϊόντων μεταξύ τους προσφέρει μοναδικές κομμωτικές θεραπείες λουσίματος για την αναδόμηση ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Η καινοτομία της σειράς δεν σταματά στον σχεδιασμό των προϊόντων της, αλλά αντανακλάται και στα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία τους. Έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των αποτελεσμάτων καθώς και την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και απόδοση στη φροντίδα των μαλλιών, το brand έχει ως βάση φυσικά συστατικά, χωρίς να χρησιμοποιεί οποιεσδήποτε επιβλαβείς ουσίες. Επιπρόσθετα, όλα τα προϊόντα είναι cruelty-free, αφού τόσο τα συστατικά τους, όσο και το τελικό προϊόν δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Ο Managing Director της Healthway Trading, κ. Ανδρέας Χαρτσιώτης, δήλωσε σχετικά: «Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα να προσφέρουμε στη σύγχρονη γυναίκα ποιοτικές και τεχνολογικά αναβαθμισμένες λύσεις, εντάσσουμε συνεχώς στην γκάμα προϊόντων μας νέες προτάσεις περιποίησης μαλλιών. Η σειρά IKOO αποτελεί μια εξειδικευμένη επιλογή, με το κάθε προϊόν να εμπεριέχει προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, προσφέροντας πλήρη περιποίηση και εντυπωσιακά αποτελέσματα στα μαλλιά.»

Τα προϊόντα της IKOO διατίθενται αποκλειστικά στο showroom και εκπαιδευτικό κέντρο της Healthway Trading Ltd στην Γεράσιμου Μαρκορά 3, 1075 Λευκωσία - 22276930.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top