ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Είχε κέφια χθες βράδυ η Αστυνομία – Έλεγχοι σε όλες τις πόλεις

Είχε κέφια χθες βράδυ η Αστυνομία – Έλεγχοι σε όλες τις πόλεις

Τις εκστρατείες για πρόληψη και καταπολέμηση του εγκλήματος συνεχίζει η Αστυνομία, καθώς και τις συντονισμένες επιχειρήσεις για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου, με συντονισμένους ελέγχους σε όλες τις πόλεις.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχους που πραγματοποιήθηκαν σε δύο υποστατικά σε Λεμεσό και Πάφο, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 25 ηλεκτρονικοί υπολογιστές οι οποίοι θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Επίσης, σε παγκύπρια βάση, έγιναν 81 έλεγχοι οχημάτων και 97 έλεγχοι προσώπων, ενώ ελέγχθηκαν 78 νυχτερινά κέντρα και άλλα υποστατικά και προέκυψαν 54 καταγγελίες που αφορούν Νόμους που διέπουν τη λειτουργία νυκτερινών κέντρων και κάπνισμα.

Παράλληλα, στη Λευκωσία, έγινε έλεγχος σε εννέα φρουρούς ασφαλείας χωρίς να προκύψει οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Η Αστυνομία συνεχίζει εντατικά και με μεθοδικότητα τις προσπάθειες για πρόληψη και καταστολή των εγκληματικών ενεργειών για ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, που αποτελεί έναν από τους κυριότερους στόχους και προτεραιότητές της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top