ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλεάνθης Γεωργιάδης: «Όπως είναι η θέση των σωματείων δεν θα γίνει η 1η αγωνιστική…»

Κλεάνθης Γεωργιάδης: «Όπως είναι η θέση των σωματείων δεν θα γίνει η 1η αγωνιστική…»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Κλεάνθης Γεωργιάδης, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Η αρχική τοποθέτηση: «Χθες έγινε μια συζήτηση και υπάρχει μια ομόφωνη απόφαση να ζητηθεί από την ομοσπονδία να καλύψει το κόστος των τεστ που θα γίνουν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να επανεξετάσουμε τον τρόπο λειτουργίας αυτών των τεστ. Είναι ένα τεράστιο κόστος σε σχέση με τους προϋπολογισμούς των μικρών ομάδων. Είναι ένα τεράστιο κόστος και μη προϋπολογιζόμενο. Δεν μιλάμε μόνο για την αντρική ομάδα. Για ένα σωματείο με τμήματα υποδομής, το κόστος φτάνει στις 9.000-10.000 ευρώ και ενώ ο προϋπολογισμός δεν ξεπερνά τις 150.000 ευρώ. Θα σταλεί στην ομοσπονδία η επιστολή και ευελπιστώ να το δουν με ευαισθησία. Έχει υποχρέωση να δει τις πιο μικρές κατηγορίες».

Ποιο ρόλο μπορεί να παίξει ο ΚΟΑ;
 «Γίνονται τόσες χιλιάδες δωρεάν τεστ. Ο χώρος του ποδοσφαίρου, θα μπορούσε να ενταχθεί σε ένα σχέδιο με δωρεάν τεστ. Πρέπει κάποιος να δράσει. Να πάει στο Υπουργείο και να ενημερώσει. Και ο ΚΟΑ θα μπορούσε να παρέμβει και να ζητήσει να εγκριθούν δωρεάν τεστ και στο ποδόσφαιρο».

Για την ώρα έναρξης και τις δύσκολες κακές καιρικές συνθήκες:
 «Τα περισσότερα γήπεδα των μικρών κατηγοριών δεν έχουν φωτισμό. Αυτό είναι μονόδρομος. Ελπίζουμε να δροσίσει λίγο. Βλέποντας και τα δεδομένα τον τελευταίο χρόνο με τον Σεπτέμβριο να είναι πολύ θερμός, θα ήταν καλό, αν μπορούσαμε να ξεκινούσαμε τα πρωταθλήματα μας τον Οκτώβριο».

Γιατί περιμένατε τελευταία στιγμή;
 «Το σύνδρομο του Κυπραίου για την τελευταία στιγμή υπάρχει και στο ποδόσφαιρο. Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες μέρες υπήρξε αυτή η αντίδραση. Είναι αδικαιολόγητη η καθυστέρηση, όμως στην Κύπρο όλα προκύπτουν την τελευταία στιγμή».

Με βάση τα δεδομένα που έχουμε, είναι στον αέρα η έναρξη του πρωταθλήματος;
 «Όπως είναι η θέση των σωματείων δεν θα γίνει η 1η αγωνιστική. Πρέπει κάποιος να δράσει άμεσα για να διεξαχθούν οι αγώνες και αυτό είναι κάτι εύκολο».

The post Κλεάνθης Γεωργιάδης: «Όπως είναι η θέση των σωματείων δεν θα γίνει η 1η αγωνιστική…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top