Πάει να βρει Μπέκαμ ο Ιγκουαΐν

Πάει να βρει Μπέκαμ ο Ιγκουαΐν

Στην Ίντερ Μαϊάμι θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, αφού έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Παίκτης της Ιντερ Μαϊάμι του Ντείβιντ Μπεκαμ είναι πλέον ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός αποχώρησε από τη Γιουβέντους και συμφώνησε με την αμερικανική ομάδα για τα δύο επόμενα χρόνια, όπως ήταν αναμενόμενο.

Ο Ιγκουαΐν αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη «Γηραιά Κυρία» και από ένα χρόνο σε Τσέλσι και Μίλαν. Στο «Γιουβέντους Αρίνα», ο 32χρονος άσος είχε 73 συμμετοχές και 40 γκολ.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Πάει να βρει Μπέκαμ ο Ιγκουαΐν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE