Αλεξάνδρα – Μαρία Όλγα τα έβαλαν με τα «θηρία» – Δηλώσεις Ανδρέα Σαββίδη

Αλεξάνδρα – Μαρία Όλγα τα έβαλαν με τα «θηρία» – Δηλώσεις Ανδρέα Σαββίδη

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί για την προσπάθεια των Αλεξάνδρας Ιωάννου και Μαρίας –Όλγας Σιαπάνη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βeach Volley U20 στο Brno της Τσεχίας. Οι δυο μικρές ηλικίας 14 -15 ετών τα έβαλαν με τα «θηρία» και στάθηκαν αξιοπρεπέστατα.

Την πορεία στο Brno σχολίασε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ανδρέας Σαββίδης. Αρχικά, ο κόουτς τόνισε ότι «τα κορίτσια κληρώθηκαν στον 6ο Όμιλο με αντιπάλους τις Εθνικές Γερμανίας, Ελβετίας και Ισπανίας. Μελετώντας τον Όμιλο είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολύ δύσκολους αντιπάλους με μεγάλες ικανότητες, προσόντα και εμπειρία».

Ενδεικτικά ανέφερε ο κόουτς, «οι Γερμανίδες είναι οι πρωταθλήτριες Ευρώπης U18 το 2018 και 4ες στο Παγκόσμιο πέρσι. Οι Ισπανίδες δευτεραθλήτριες Ευρώπης U18 το 2019 και οι Ελβετίδες ομάδα που παίζει και σε γυναικείο επίπεδο Star1. Xαρακτηριστικά, οι Ελβετίδες πήραν την 2η θέση χάνοντας στον Τελικό από τη Λετονία».

«Δεν πτοήθηκαν»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι «τα κορίτσια δεν πτοήθηκαν από τη δύσκολη κλήρωση και τη δυναμική των αντιπάλων. Ήταν πανέτοιμες σε κάθε παιχνίδι και έπαιξαν δείχνοντας χαρακτήρα παρά το νεαρό της ηλικίας τους».

«Στον πιο δύσκολο Όμιλο»

Aναλύοντας το τουρνουά, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι «Βλέποντας τις υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης πιστεύω ότι μπορούσαμε να περάσουμε από τον Όμιλο πετυχαίνοντας τουλάχιστον μια νίκη. Ωστόσο, φανήκαμε άτυχοι στην κλήρωση και τοποθετηθήκαμε στον πιο δύσκολο Όμιλο του τουρνουά».

Απόλυτα ευχαριστημένος

Ο κ. Σαββίδης επισήμανε ότι «είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τα κορίτσια και τη γενική τους απόδοσή τους στο Πανευρωπαϊκό. Στην πρώτη τους διεθνή εμφάνιση στάθηκαν αξιοπρεπώς. Δυο κορίτσια σε ηλικία 14-15 ετών συμμετείχαν σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 μαζεύοντας σημαντικές εμπειρίες που θα τις βοηθήσουν σε μελλοντικές διοργανώσεις.

Τα κορίτσια ήλθαν σε τριβή με την ελίτ του Πανευρωπαϊκού βόλεϊ και πλέον γνωρίζουν τι χρειάζεται να κάνουν για να ανέβουν επίπεδο και να πρωταγωνιστήσουν στα επόμενα χρόνια».

Πηγή: new.volleyball.org.cy

The post Αλεξάνδρα – Μαρία Όλγα τα έβαλαν με τα «θηρία» – Δηλώσεις Ανδρέα Σαββίδη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ με τον θάνατο καθηγήτριας στην Θεσσαλονίκη: Υπέστη εγκεφαλικό μετά από bullying - «Της πετούσαν μπουκάλια και βιβλία»
Οικογενειακή τραγωδία: Μητέρα σκότωσε τα δύο παιδιά της ενώ ο σύζυγός της έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στη νότια Αμερική
Νέο ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται - Δείτε σε ποια περιοχή και πότε - Φωτογραφίες
VIDEO: Σειρήνες στη Βάση Ακρωτηρίου - Βρετανίδα σύζυγος στρατιωτικού αφηγείται τη δραματική νύχτα με τις κόρες της - «Κάναμε φωλιά...»
Όξφορντ: Πένθος για 15χρονη αθλήτρια - Άφησε την τελευταία της πνοή κατά την διάρκεια αγώνα
Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες παρατείνουν την αναστολή πτήσεων σε αεροδρόμια της Μέσης Ανατολής - Όλες οι πληροφορίες
Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο Ανώτερου Υπαστυνόμου - Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία - Δείτε φωτογραφία του

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων και το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones. Στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο, βρέθηκαν οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE