Στην προπόνηση ο Κίρζης και φουλάρουν για ΟΦΗ – Εκτός Μολ και Ψύχας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην προπόνηση ο Κίρζης και φουλάρουν για ΟΦΗ – Εκτός Μολ και Ψύχας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Χωρίς του Μολ και Ψύχα συνεχίστηκαν οι προπονήσεις στο Κολόσσι – Παρών στην προπόνηση και ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης.

Αναλυτικά:

#TrainingReport | Σε εβδομάδα ευρωπαϊκών υποχρεώσεων εισήλθε η ομάδα μας η οποία την Πέμπτη (17/09,20:00) θα αντιμετωπίσει τον OFI Crete στο Ηράκλειο της Κρήτης για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League
Ο Σωφρόνης Αυγουστή παρακολούθησε το απόγευμα της Δευτέρας (14/09) όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς πλην των #Ψύχα και #Μολ.
Στην ομάδα μας επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία πάρα τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του αντιπάλου αλλά και την παράμετρο της έδρας, ότι μπορεί να περάσει αλώβητη από την Κρήτη.
Ο Ψύχας αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πέλμα και προπονήθηκε ατομικά, ενώ ο Μολ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση του προβλήματος το οποίο προκλήθηκε από τον τραυματισμό του στον αγώνα κόντρα στην Πάφο.
Η προπόνηση διεξήχθη παρουσία του Προέδρου της ομάδας μας κ. Νίκου Κίρζη.

The post Στην προπόνηση ο Κίρζης και φουλάρουν για ΟΦΗ – Εκτός Μολ και Ψύχας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE