ΞΙΟΥΡΟΥΠΠΑΣ για το πέναλτι της Ανόρθωσης: «Φάντασμα, γελοίο – Ήταν άδικο…»

ΞΙΟΥΡΟΥΠΠΑΣ για το πέναλτι της Ανόρθωσης: «Φάντασμα, γελοίο – Ήταν άδικο…»

Ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας αλλά και της Ανόρθωσης, Πανίκος Ξιούρουππας μίλησε στην εκπομπή TOTAL GREEN στην Primetel για την επίμαχη φάση με το πέναλτι που κέρδισε η Κυρία στον αγώνα του Σαββάτου.

Αναλυτικά τι είπε:

«Ήταν πολύ έξυπνο παιχνίδι από την Ομόνοια. Τα πρώτα 25 λεπτά ήταν τα καλύτερα φέτος. Δεν άφησε την Ανόρθωση να κάνει παιχνίδι. Εκεί που θα πήγαινε στα αποδυτήρια με προβάδισμα ήρθε ένα πέναλτι φάντασμα, γελοίο. Έτσι πέναλτι θα δίνουμε 20 την αγωνιστική. Ήταν άδικο πέναλτι που επηρέασε τον αγώνα».

The post ΞΙΟΥΡΟΥΠΠΑΣ για το πέναλτι της Ανόρθωσης: «Φάντασμα, γελοίο – Ήταν άδικο…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κυπριακή Δημοκρατία ετοιμάζει το «Αμάλθεια 2» για τη Γάζα- Σε συνεχή επικοινωνία ο Κόμπος με Ισραήλ και Παλαιστινιακή Αρχή

Η Κυπριακή Δημοκρατία ετοιμάζει το «Αμάλθεια 2» για τη Γάζα- Σε συνεχή επικοινωνία ο Κόμπος με Ισραήλ και Παλαιστινιακή Αρχή

Έντονη διπλωματική δραστηριότητα αναπτύσσει η Κυπριακή Δημοκρατία και αυτή τη βδομάδα, σε συνέχεια των όσων αθόρυβα προηγήθηκαν την προηγούμενη με στόχο την στο έπακρο εκμετάλλευση του ρόλου της στην περιοχή και όσων απτών αποτελεσμάτων μπορεί αυτός να αποφέρει εκ νέου.

BEST OF TOTHEMAONLINE