ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η «ΧΛΙΑΡΗ» απάντηση του Καραβίδα και το «ΠΑΛΑΤΙ»

Η «ΧΛΙΑΡΗ» απάντηση του Καραβίδα και το «ΠΑΛΑΤΙ»

Δεν ξέρω πόσοι συμφωνείτε μαζί μου, αλλά περίμενα πιο σκληρή απάντηση από τον Κώστα Χριστοδούλου – Καραβίδα, για τα όσα του καταλόγισε ο πρόεδρος της Ομόνοιας Κώστας Παπασταύρου για την υπόθεση Ουζόχο. 

Άνοιξε μέτωπο ο διαχειριστής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας, με έναν άνθρωπο που θεωρείται δυνατός στην κυπριακή πιάτσα.

Παρουσιάζει ενδιαφέρον πάντως αν το “Παλάτι” της Έγκωμης, θα συγκινηθεί πραγματικά και εφαρμόσει τους κανονισμούς που θεσπίστηκαν πριν μερικούς μήνες.

Στη νήσο που ζούμε, υπάρχουν ένα… σωρό παράθυρα τα οποία αξιοποιούν αρκετοί, για να έχουν διπλή και τριπλή ιδιότητα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Εδώ και χρόνια ο πρόεδρος της Δόξας, συνεργάζεται με τις πλείστες ομάδες της πρώτης κατηγορίας, υπό την ιδιότητα του μάνατζερ.

Παρά πολλούς παίχτες έχει… δώσει και στην Ομόνοια. Υπερηφανεύεται μάλιστα ότι αυτός είχε φέρει τον Νούνο Ασίς στην ομάδα.

Ύστερα από τις ψεσινές δημόσιες τοποθετήσεις του “αφεντικού” του τριφυλλιού, καταλαβαίνει κι ο Νεόφυτος Λάρκου, ότι επιβάλλεται να διακόψει επικοινωνία και συνεργασία με τον Καραβίδα.

Υ.Γ. Παλαιότερα είχε εκφράσει (κάποιου είδους) διαμαρτυρία σε μια γενική συνέλευση της ΚΟΠ ο Νίκος Κίρζης για την διπλή ιδιότητα του προέδρου της Δόξας.

Στην πορεία, ο ηγέτης του Απόλλωνα, μάλλον βαρέθηκε να ασχολείται με το συγκεκριμένο ζήτημα, επειδή δεν έβρισκε άλλους να συνταχθούν μαζί του.

Π.Χ. 

The post Η «ΧΛΙΑΡΗ» απάντηση του Καραβίδα και το «ΠΑΛΑΤΙ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top