EuroLife και Γενικές Ασφάλειες Κύπρου διοργάνωσαν το «ΜΑΧΗ WASH»

EuroLife και Γενικές Ασφάλειες Κύπρου διοργάνωσαν το «ΜΑΧΗ WASH»

Η EuroLife και οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου μπήκαν στη “ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ” διοργανώνοντας το «MAXH WASH», μια φιλανθρωπική εκδήλωση πλυσίματος αυτοκινήτου σε συνεργασία με την Εταιρεία Ecowash.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεσαι στο πλαίσιο στήριξης του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου που έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου.

Η εκδήλωση διήρκησε τέσσερις μέρες, από Πέμπτη 10/9 μέχρι Τρίτη 15/9, και τα αυτοκίνητα πλύθηκαν στο χώρο στάθμευσης τους στα κτήρια Τράπεζας Κύπρου και EuroLife στην οδό Εύρου χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν από τη θέση τους. Η Εταιρεία ECOWASH χρησιμοποίησε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον τα οποία απωθούν τη βρωμιά και τη σκόνη ενώ παράλληλα κερώνει το αυτοκίνητο αφήνοντας το καθαρό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με αυτό τον τρόπο πλυσίματος εξοικονομούνται έως και 450 λίτρα νερού ανά πλύσιμο συμβάλλοντας στην πρόληψη της ρύπανσης των υδάτινων πόρων μας.

Πέραν της οικονομικής ενίσχυσης που η πιο πάνω πρωτοβουλία έχει επιτύχει, η προσπάθεια βοήθησε και στην ευαισθητοποίηση γύρω από το πρόβλημα του καρκίνου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE