ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κρούσμα σε ξενοδοχείο στην Λάρνακα – Υποβάλλονται σε τεστ οι εργαζόμενοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κρούσμα σε ξενοδοχείο στην Λάρνακα – Υποβάλλονται σε τεστ οι εργαζόμενοι

Θετικός στον κορωνοιό βρέθηκε υπάλληλος σε γνωστό ξενοδοχείο στην Λάρνακα, ο οποίος είχε πυρετό και δεν το άφηναν να κάνει το τέστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline ο συγκεκριμένος υπάλληλος βρίσκεται διασωλινομένος στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, καθώς είχε πυρετό και δεν το άφηναν να κάνει το τέστ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ThemaOnline όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου υποβάλλεται σε εξέταση για κορωνοιό καθώς και η γυναίκα του εργάζεται ως καθαρίστρια στο ίδιο ξενοδοχείο.

Αρμόδιο πρόσωπο επιβεβαιώνει το θετικό κρούσμα στο ξενοδοχείο, ωστόσο αναφέρουν πως ο υπάλληλος δεν ερχόταν σε επαφή με κόσμο με αποτέλεσμα να βγει επίσημη ανακοίνωση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE