Topic: New Trends and Skills for Business

Topic: New Trends and Skills for Business

Στο συνεχές εξελισσόμενο οικονομικό και χρηματοοικονομικό περιβάλλον, για να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να ανταπεξέλθουν στις καινούριες προκλήσεις, ευκαιρίες και τάσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, καλούνται να διαμορφώσουν ανάλογα τον σχεδιασμό τους.

Σχεδιασμό, που έχει να κάνει με διάφορους τομείς, όπως η χρηματοδότηση, το marketing και η διαχείριση ανθρωπίνων πόρων. Κάτω από αυτό το πρίσμα η διαδικτυακή σειρά σεμιναρίων που οργανώνει η Σχολή Οικονομικών, Διοίκησης και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, αναλύει τις διάφορες τάσεις στην χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, όπως είναι η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση βασισμένη στην χρηματοοικονομική τεχνολογία (FinTech). Επίσης παρουσιάζονται τα προσόντα και ικανότητες που πρέπει να κατέχουν οι εργαζόμενοι, και αναλύονται τα καινοτόμα μέσα στην προώθηση προϊόντων. Κατά συνέπεια, στο καινούριο περιβάλλον που διαμορφώνεται παρέχονται νέες οδούς για την επιχειρηματικότητα και δημιουργούνται ευκαιρίες για παγκόσμια ανάπτυξη.

Πρόγραμμα Ομιλητών:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE