Topic: New Trends and Skills for Business

Topic: New Trends and Skills for Business

Στο συνεχές εξελισσόμενο οικονομικό και χρηματοοικονομικό περιβάλλον, για να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να ανταπεξέλθουν στις καινούριες προκλήσεις, ευκαιρίες και τάσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, καλούνται να διαμορφώσουν ανάλογα τον σχεδιασμό τους.

Σχεδιασμό, που έχει να κάνει με διάφορους τομείς, όπως η χρηματοδότηση, το marketing και η διαχείριση ανθρωπίνων πόρων. Κάτω από αυτό το πρίσμα η διαδικτυακή σειρά σεμιναρίων που οργανώνει η Σχολή Οικονομικών, Διοίκησης και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, αναλύει τις διάφορες τάσεις στην χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, όπως είναι η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση βασισμένη στην χρηματοοικονομική τεχνολογία (FinTech). Επίσης παρουσιάζονται τα προσόντα και ικανότητες που πρέπει να κατέχουν οι εργαζόμενοι, και αναλύονται τα καινοτόμα μέσα στην προώθηση προϊόντων. Κατά συνέπεια, στο καινούριο περιβάλλον που διαμορφώνεται παρέχονται νέες οδούς για την επιχειρηματικότητα και δημιουργούνται ευκαιρίες για παγκόσμια ανάπτυξη.

Πρόγραμμα Ομιλητών:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE