ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ζωγραφίζει» στο χώμα ο Τσιτσιπάς!

«Ζωγραφίζει» στο χώμα ο Τσιτσιπάς!

 

O Στεφ χρειάστηκε 96 λεπτά για να ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο του 30χρονου Σέρβου (Νο.24) με 7-6(5), 6-2 και θα περιμένει τώρα τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον απρόβλεπτο Αλεξάντερ Μπούμπλικ και τον εξαιρετικό στο χώμα Κριστιάν Γκαρίν.

Είναι o 8oς ημιτελικός του σε τουρνουά της κατηγορίας ATP 500, όμως δεν έχει φτάσει ποτέ ως το τέλος, δηλαδή ως την κατάκτηση του τίτλου. Σίγουρα τώρα είναι η ευκαιρία του!

Στο πρώτο σετ έγινε μεγάλη μάχη, με τους δύο αντιπάλους να μην εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες τους για μπρέικ (0/3 ο Λάγιοβιτς, 0/1 ο Στέφανος). Οι διαφορές, λοιπόν, λύθηκαν στο τάι μπρέικ, όπου ο ο Τσιτσιπάς βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όταν με ένα αβίαστο λάθος του ο Λάγιοβιτς πέρασε μπροστά με 3-5.

Παίζοντας, ωστόσο, εκπληκτικό τένις από εκείνο το σημείο, ο Στεφ γύρισε την εις βάρος του κατάσταση «γράφοντας» το 1-0 με πολύ εντυπωσιακό τρόπο.

Έκανε, μάλιστα, και μπρέικ στο άνοιγμα του δεύτερου σετ και παρότι ο Λάγιοβιτς το πήρε πίσω, δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο όταν ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 2-1. Αν και είχε δύο μπρέικ πόιντ!

Ο Στεφ όχι μόνο εδραίωσε το προβάδισμά του, αλλά και σημείωσε νέο μπρέικ για το 4-1, ξεκαθαρίζοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Το μόνο που κατάφερε ο Λάγιοβιτς ήταν να μειώσει σε 5-2 (αφού έσβησε και δύο ματς πόιντ του 22χρονου Έλληνα), για να έρθει στη συνέχεια το επιτυχημένο service game του Στέφανου.

Ο Τσιτσιπάς είχε 21 winners και 19 αβίαστα λάθη, ενώ ο Λάγιοβιτς είχε αντίστοιχα 14 και 26.

Στα ημιτελικά πέρασε και ο Αντρέι Ρούμπλεφ, που άφησε εκτός με 6-2, 7-5 τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ και περιμένει Κάσπερ Ρουντ ή Ούγκο Ουμπέρ.

Πηγή: Sdna.gr

The post «Ζωγραφίζει» στο χώμα ο Τσιτσιπάς! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top