ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφθασε η ώρα για τον Σαρίκα: Oδηγείται ενώπιον του δικαστηρίου Πάφου για το σκάνδαλο ΣΑΠΑ

Έφθασε η ώρα για τον Σαρίκα: Oδηγείται ενώπιον του δικαστηρίου Πάφου για το σκάνδαλο ΣΑΠΑ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να απαγγελθούν σήμερα οι κατηγορίες για τον βουλευτή της ΕΔΕΚ Φειδία Σαρίκα και τους άλλους τέσσερις κατηγορούμενους στην υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου, Γιώργο Μιχαηλίδη, Ευστάθιο Ευσταθίου, Βάσο Βασιλείου και Γιώργο Σιαηλή.

Συνολικά και οι πέντε αντιμετωπίζουν 58 κατηγορίες.

Συγκεκριμένα στο πρώην δήμαρχο Πάφου Φειδία Σαρίκα αναμένεται να απαγγελθούν 7 κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες οι κατηγορίες της διαφθοράς και του δεκασμού δημοσίου λειτουργού, της νομιμοποίησης εσόδου για παράνομες συναλλαγές, της κατάχρησης εξουσίας , της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, και της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημελήματος.

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος στο ΔΗΣΥ Γιώργος Μιχαηλίδης αντιμετωπίζει 25 κατηγορίες, 12 ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΚΟ Ευστάθιος Ευσταθίου, 6 κατηγορίες ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του ΑΚΕΛ Βάσος Βασιλείου και 8 κατηγορίες  ο νυν δημοτικός σύμβουλος του ΑΚΕΛ Γιώργος Σιαηλής.

Κατά τη σημερινή δικάσιμο οι πέντε κατηγορούμενοι αναμένεται να παραπεμφθούν απευθείας σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου.

Το νέο κατηγορητήριο καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου στις 20 Απριλίου για την υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου, κάτι που κρίθηκε αναγκαίο για να συμπεριληφθεί στο νέο κατηγορητήριο και ο κ. Σαρίκας. Το κατηγορητήριο έχει ήδη επιδοθεί στον κ. Σαρίκα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top