ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τον Νταμπό στα pits, αναμένει να «ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ» άλλοι ο Σωφρόνης…

Με τον Νταμπό στα pits, αναμένει να «ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ» άλλοι ο Σωφρόνης…

Αν ο Απόλλωνας παίξει κανονικά το προσεχές Σάββατο με τον Εθνικό στο Τσίρειο, δεν θα υπολογίζει η τεχνική ηγεσία τον Μπακαλί Νταμπό. Ένας παίχτης που έδειξε στα παιχνίδια που φόρεσε της φανέλας της ομάδας, ότι θα αποτελεί δυνατό όπλο για τη γραμμή κρούσης.

Χωρίς αμφιβολία, μέχρι στιγμής, είναι η πιο επιτυχημένη καλοκαιρινή μετεγγραφή.

Ωστόσο, οι τεχνικοί υπεύθυνοι… γέμισαν την ομάδα με παίχτες που παίζουν μπροστά και περιμένουν ότι θα αρχίσουν να προσφέρουν περισσότερα κι οι υπόλοιποι. Για παράδειγμα ο Ντανιέλ Λάρσον, τον περίμενε για τρεις ολόκληρους μήνες ο Σωφρόνης Αυγουστή, λογικά σε κάποια στιγμή θα «ανταποδώσει» την επιμονή που υπήρξε προς το πρόσωπο του στο γήπεδο.

Πολύ περισσότερα περιμένουν από τον Νικολά Ντιγκινί, τον οποίο ήθελαν από τον Ιανουάριο, ήρθε αρχές του Καλοκαιριού. Ακόμα δεν έχει δικαιολογήσει τις συστάσεις που τον συνόδευαν, από την πολυετή παρουσία του στα γήπεδα της Ελλάδος.

Ακόμα δεν έχει «ζεσταθεί» ούτε ο Τσιάρλι Μπένσοπ και μ’ αυτόν υπήρξε ένα μικρό σίριαλ, σε σχέση με το μέλλον του στο Κολόσσι. Εν τέλει τον κράτησαν, αλλά περιμένουν ότι θα… κάνει την διαφορά στην υπόθεση σκοράρισμα.

Ο Σερζ Γκακπέ είχε «κοπεί» τον περασμένο Μάιο, αποφάσισαν να τον επαναφέρουν τώρα τον Σεπτέμβριο, από τη στιγμή που συνεχίζει να ζει στη Λεμεσό.

Τον Τογκολέζο διεθνή τον είδαμε πέρσι, είναι ποιοτικός παίχτης, που «βλέπει» και δίχτυα. Ειδικά κατά το τρίμηνο Νοεμβρίου – Ιανουαρίου, που «έβγαζε φωτιές» οι ομάδες, σε μερικά παιχνίδια ήταν από τους πρωταγωνιστές.

Άλλωστε κι όταν αποφάσισαν να του πουν «δεν σε θέλουμε άλλο», το είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν ήταν λόγω αξίας, αλλά επειδή ήταν επιρρεπής σε τραυματισμούς.

Σε καλό φεγγάρι έδειξε ότι βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Γιαννιώτας. Τον αδίκησε ο Σωφρόνης που δεν τον άρχισε στο παιχνίδι με την Λεχ Πόζναν, επειδή ήταν εκ των κορυφαίων στο διπλό επί της Ανόρθωσης.

Το βασικό ζητούμενο στην δεύτερη χρονιά του «Γιαν – Γιαν» στη Λεμεσό, είναι να έχει σταθερότητα στην απόδοση και να διαχειρίζεται πιο σωστά το πάθος του. Για να μην «τρώει» εύκολα κάρτες.

The post Με τον Νταμπό στα pits, αναμένει να «ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ» άλλοι ο Σωφρόνης… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top