ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτο: ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ την Μπάγερν Μονάχου η Χόφενχαϊμ!

Απίστευτο: ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ την Μπάγερν Μονάχου η Χόφενχαϊμ!

Η Χόφενχαϊμ κοίταξε την Μπάγερν Μονάχου στα μάτια και έγινε η πρώτη ομάδα που την κερδίζει μέσα στο 2020 με το απίστευτο 4-1!

Δεν υπάρχουν ανίκητες ομάδες. Όλες έχουν κάποια αχίλλειο πτέρνα. Όλες θα βρεθούν κάποια στιγμή σε μία κακή βραδιά. Αρκεί, ο αντίπαλος να μην φοβηθεί το θηρίο και να το κοιτάξει στα μάτια.

Τελευταία φορά που οι παίκτες της Μπάγερν έφυγαν από το γήπεδο με κατεβασμένο το κεφάλι ήταν στις 7 Δεκεμβρίου του 2019, όταν η Γκλάντμπαχ είχε λυγίσει τους Βαυαρούς με 3-1.

Έκτοτε μεσολάβησαν 32 αήττητα παιχνίδια, 23 νίκες σερί και 5 επιπλέον τίτλοι στην τροπαιοθήκη (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Σούπερ Καπ, Τσάμπιονς Λιγκ, ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ) της Μπάγερν που έδειχνε άτρωτη.

Τέσσερις ημέρες μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ στον τελικό της Βουδαπέστης με την Σεβίλλη, οι παίκτες του Χάνζι Φλικ έδειχναν για πρώτη φορά άδειοι από ενέργεια. Η Χόφενχαϊμ μυρίστηκε… αίμα και δεν χαρίστηκε στους Βαυαρούς με το απίστευτο 4-1, που θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο!

Οι συνθήκες για την τεράστια έκπληξη δημιουργήθηκαν από το πρώτο ημίωρο. Η κεφαλιά του Μπίτσακτσιτς μετά από κόρνερ έφερε το 1-0 (16’) και οκτώ λεπτά αργότερα ο Παβάρ με λανθασμένο γύρισμα έδωσε την ευκαιρία στον Νταμπούρ να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων.

Αν υπάρχει ένας λόγος που οι Βαυαροί έμειναν μέσα στο ματς σχεδόν μέχρι το τέλος ήταν ο Μάνουελ Νόιερ. Ο Γερμανός τερματοφύλακας όρθωσε το ανάστημα του στον Μπαουμγκάρντνερ (29’), ενώ τρία λεπτά αργότερα είπε «όχι» και στον Κράμαριτς.

Ο Κίμιχ με φανταστικό γκολ (36’) μείωσε σε 2-1 με την πρώτη τελική on target των φιλοξενουμένων, όμως το μομέντουμ ήταν ξεκάθαρα με την ομάδα του Χένες που συνέχισε να σπαταλά ευκαιρίες, με Κράμαριτς (45’) και Νταμπούρ (52’).

Ο Ζίρκζι σημάδεψε το δοκάρι χάνοντας τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση (57’) και κάπου εκεί ο Φλικ έριξε μέσα Λεβαντόφσκι και Γκορέτσκα που είχαν μείνει στον πάγκο για να πάρουν ανάσες.

Ωστόσο, η Χόφενχαϊμ έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο. Ο Νόιερ έκανε άλλη μία επέμβαση αυτή τη φορά σε προσπάθεια του Σκοβ (74’), όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, τρία λεπτά αργότερα απέναντι στον Κράμαριτς που έκανε το 3-1.

Ο Κροάτης που έκανε… όργια στο γήπεδο ήταν αυτός που έβαλε και το… κερασάκι στην τούρτα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 94ο λεπτό, σε ένα ιστορικό αποτέλεσμα!

Πηγή: sdna.gr

The post Απίστευτο: ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ την Μπάγερν Μονάχου η Χόφενχαϊμ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top