ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημητρίου: «Θα μας δώσει ψυχολογία η νίκη, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Δημητρίου: «Θα μας δώσει ψυχολογία η νίκη, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Ο Κυριάκος Δημητρίου, εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm 104.0, ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων, πως η νίκη επί της ΑΕΛ θα τους δώσει ψυχολογία, όμως, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Όλα όσα είπε: 

Αρχικά: «Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Καρλίτος και στη σύντροφο του, αλλά και στις ομάδες που ταλαιπωρούνται με τα κρούσματα κορωνοϊού».

Για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ: «Ήταν πολύ σημαντικό να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, από τη στιγμή που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Θα μας βοηθήσει ψυχολογικά, θα μας δώσει αυτοπεποίθηση. Κρατάμε τη νίκη, αλλά αντιληφθήκαμε ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για το τι θέλουν να βελτιώσουν: «Αρκετά πράγματα. Είναι όμως αδύνατο να ζητάς από τον προπονητή να κάνει θαύματα. Δεν κρατά το μαγικό ραβδάκι. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν. Με τέτοιες νίκες κερδίζεις χρόνο».

Για το σπουδαίο επίτευγμα του Τρισκόφσκι που έφτασε τα 100 γκολ: «Είναι ακόμη ένα παράσημο της παρουσίας του που κοσμεί τα κυπριακά γήπεδα. Από την πρώτη μέρα που ήρθε, ένα χειμωνιάτικο απόγευμα, τα έργα του μιλούν στο γήπεδο».

Για το νέο προπονητή: «Είναι πολύ λίγος ο χρόνος. Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ δεν είχε χρόνο για να προετοιμάσει την ομάδα. Προσπαθεί και ο ίδιος, είμαστε στο πλευρό του. Είναι πολύ σημαντικό και για τον ίδιο που η ομάδα πήρε το ζητούμενο. Θα τον βοηθήσουν τα αποτελέσματα για να επιβάλει τη δική του φιλοσοφία».

Για τον Μακρή: «Δεν είχε πάρει ευκαιρίες προηγουμένως. Υπάρχουν επιλογές και λύσεις για να εξυπηρετήσουν το πλάνο του».

Για τα αγωνιστικά: «Θα μπορούμε να γνωρίζουμε περισσότερα από αύριο. Αυτοί που ήταν εκτός (Γκονζάλεθ, Πλάνας, Τόρες), λογικά θα είναι διαθέσιμοι με την ΕΝΠ. Είναι ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι. Θα δουλέψουμε για να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για τα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ: «Δεν είναι θέμα που θα δώσουμε συνέχεια. Το θέμα θεωρείται λήξαν».

The post Δημητρίου: «Θα μας δώσει ψυχολογία η νίκη, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top