ΚΥΠΡΟΣ

Δημητρίου: «Η ομάδα πέτυχε σημαντικές νίκες φέτος»

Δημητρίου: «Η ομάδα πέτυχε σημαντικές νίκες φέτος»

Στο ραδιόφωνο μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Αντρέας Δημητρίου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Διαβάστε όλα όσα είπε ο Αντρέας Δημητρίου για την ισοπαλία με την ΑΕΚ αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος. 

«Θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι το ισόπαλο αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Το 1-1 είναι ένα αποτέλεσμα που μας στεναχωρεί καθώς θέλαμε στην έδρα μα σαν κερδίσουμε, να κάνουμε σημαντικό βήμα για την Ευρώπη και να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Με την τροπή που πήρε το παιχνίδι πάλι καλά που ισοφαρίσαμε και διατηρηθήκαμε στην 3η θέση. Η ομάδα υστέρησε δημιουργικά σε σχέση με τα γνωστά της επίπεδα, δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις απέναντι στον αμυντικό μηχανισμό της ΑΕΚ έστω και να οι δυο μεγάλες φάσεις του αγώνα ήταν δικές μας με τον Σκέμπρι και τον Ρουσιά. Ανασταλτικά ελάχιστα κινδυνέψαμε όμως στην πρώτη φάση της ΑΕΚ ήρθε το γκολ. Θα πρέπει στις εναπομείναντες αγωνιστικές να είμαστε συνεπείς και να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό» είπε αρχικά.

Αν επηρέασε το παιχνίδι Κυπέλλου μεσοβδόμαδα…

«Δεν ήταν θέμα κούρασης και οι δυο ομάδες είχαν το ίδιο πρόγραμμα. Έχουμε ένα ρόστερ που μπορεί να βγάλει συνεχόμενα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα θεωρούμε πως ήταν θέμα αγωνιστικό, στο γεγονός ότι υστερήσαμε στο δημιουργικό κομμάτι και δεν βρήκαμε λύσεις. Όταν η ΑΕΚ πάει σε παιχνίδια να αμυνθεί μαζικά και να χτυπήσει στην αντεπίθεση είναι δύσκολο να την απειλήσει κανείς».

Για την δήλωση του προπονητή ότι η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει όταν υπάρχει η προοπτική για το κάτι παραπάνω…

«Βασικός κανόνας για να αλλάξει κάτι και να το βελτιώσεις είναι πρώτα να το εντοπίσεις και μετά να το παραδεχθείς. Η παραδοχή του προπονητή μας έγινε και μόνο έτσι θα διορθωθεί αυτό που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Θα πρέπει όμως να δούμε ακριβώς το εννοούσε ο προπονητής, μιλούσε για το παραπάνω βήμα, την ευκαιρία να πετύχει η ομάδα κάτι περισσότερο από αυτό που είχε θέσει ως στόχο. Αυτό μπορεί να αλλάξει και την ερχόμενη εβδομάδα, μπορεί και τον επόμενο χρόνο. Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αυτή η ομάδα πέτυχε σημαντικές νίκες στην φετινή σεζόν.

Ο προπονητής εννοούσε το κάτι παραπάνω. Αν δεν κερδίζαμε κάποια παιχνίδια δεν θα φτάναμε στο σημείο να διεκδικούμε το κάτι παραπάνω. Και όλα αυτά δεν είναι βάση του εκτοπίσματος της ομάδας αλλά με βάση την προσωρινή αναπροσαρμογή των στόχων… το εκτόπισμα της Ομόνοιας είναι να παίρνει τίτλους. Είναι θετικό που ο κόσμος περιμένει το κάτι παραπάνω. Και οι ποδοσφαιριστές ήθελαν το κάτι παραπάνω άσχετο αν τους βγήκε αγωνιστικά. Υπάρχει διάθεση και χρειάζεται δουλειά σε όλα τα επίπεδα για να το καταφέρουμε».

Για το αγωνιστικό…

«Επιστρέφει ο Γκουλόν, ο Ρούμπιο είναι καλά και δουλεύει στην φυσική κατάσταση και θα δούμε κατά πόσον θα είναι έτοιμος., Γκαρσία και Ρόντρι προπονούνται ατομικά και είναι αμφίβολοι».

«Μένουν τέσσερα παιχνίδια και τα λάθη είναι δύσκολο να διορθωθούν. Θα πάμε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Θα δουλέψουμε αυτές τις μέρες και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Η έδρα παίζει ρόλο και αυτό φάνηκε τα τελευταία χρόνια όταν άλλαξαν οι ισορροπίες με τον κόσμο. Ξέρουμε ότι θα δεχθούμε πίεση από παντού και θα πρέπει να έχουμε αντοχές. Θεωρούμε ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει και θα δουλέψουμε για να κερδίσουμε».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Στην Αστυνομία οι πρώτες υποθέσεις για ψευδείς μετοικίσεις εκλογέων - Πού προκύπτει το πρόβλημα

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Εκπρόσωπος της Κομισιόν: Λάθος η απαγόρευση της σημαίας ΕΕ στη Eurovision



Ολγκίν: Ενημέρωσε ΠτΔ για τις αποφάσεις της - Ετοιμάζει αναφορά προς ΓΓ ΟΗΕ

Ολγκίν: Ενημέρωσε ΠτΔ για τις αποφάσεις της - Ετοιμάζει αναφορά προς ΓΓ ΟΗΕ

Δεν θα σταματήσει να πιέζει για διάλογο μέχρι την τελευταία στιγμή, είπε τη Δευτέρα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, καθώς ανακοίνωσε ότι η αποστολή της φτάνει στο τέλος της και ότι θα ενημερώσει τις επόμενες τον Αντόνιο Γκουτέρες για τις επαφές της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top