ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από… σπόντα βρήκαν ατόφιο ΧΡΥΣΑΦΙ – Ποιος να το ‘λεγε τους Ομονοιάτες και να τον πίστευαν!

Από… σπόντα βρήκαν ατόφιο ΧΡΥΣΑΦΙ – Ποιος να το ‘λεγε τους Ομονοιάτες και να τον πίστευαν!

Τον Οκτώβριο του 2019 οι Ομονοιάτες πίστευαν ότι κάποιος τους καταράστηκε και αν τους έλεγε κάποιος ότι ο τερματοφύλακας που θα έφερνε ο Λάρκου θα τους έβαζε στους ομίλους του Γιουρόπα το πιο πιθανό είναι να μην τον πίστευαν…

Πάμε όμως από την αρχή… Στις 13 Οκτωβρίου οι Ουζόχο και Παναγή, οι δύο βασικοί τερματοφύλακες της Ομόνοιας, τραυματίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες σε αγώνες με την Εθνική Νιγηρίας και Κύπρου αντίστοιχα!

Μοναδικός διαθέσιμος τερματοφύλακας για το επερχόμενο ντέρμπι της 20ης Οκτωβρίου ο άπειρος 20χρονος Κυριακίδης. Ο Λάρκου και οι συνεργάτες του ψάχνουν επειγόντως για ελεύθερο τερματοφύλακα και στις 17 Οκτωβρίου ανακοινώθηκε επίσημα το όνομα: Φαμπιάνο Ριμπέϊρο ντε Φρέϊτας με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Λίγες μέρες μετά έκανε ντεμπούτο μέσα στο… καυτό «Παπαδόπουλος» κόντρα στην Ανόρθωση κρατώντας το μηδέν και στη συνέχεια αποδείχθηκε λίρα εκατό. Βέβαια είχε και αυτός έναν τραυματισμό μέσα στον Ιανουάριο όμως ήρθε η διακοπή λόγω κορωνοϊού ενάμιση μήνα μετά.

Στην αρχή του καλοκαιριού η Ομόνοια τον επιβράβευσε ανανεώνοντας το συμβόλαιο του για άλλα δύο χρόνια, δείχνοντας και έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στον 32χρονο Βραζιλιάνο.

Το τι ακολούθησε δικαίωσε πλήρως και τον Μπεργκ αλλά και τους υπόλοιπους στο τριφύλλι: Κέρβερος κάτω από τα γκολποστ, χρυσές αποκρούσεις στα πέναλτι με Ερυθρό Αστέρα που ουσιαστικά χάρισαν την πρώτη ιστορική πρόκριση για Ομόνοια σε ευρωπαϊκό όμιλο και για… γλυκό οι δύο μεγάλες εμφανίσεις του σε «Καραϊσκάκη» και ΓΣΠ με Ολυμπιακό Πειραιώς.

Είναι αυτά τα παιχνίδια της μοίρας κάποιες φορές. Είναι οι στιγμές που λες πως πάντα ο ήλιος λάμπει μετά την καταιγίδα. Κάπως έτσι έγινε και με τον Φαμπιάνο. Εκεί που όλοι στην Ομόνοια τα έβαζαν με την γκαντεμιά τους λόγω των τραυματισμών Ουζόχο και Παναγή, τελικά από σπόντα, βρήκαν ατόφιο χρυσάφι και όχι… άνθρακα!

Υ.Γ. Και για να μην παρεξηγόμαστε δεν λέμε πως μόνο από τύχη τον βρήκε η Ομόνοια καθώς ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του απέδειξαν μέχρι σήμερα ότι… πιάνει το μάτι τους!

The post Από… σπόντα βρήκαν ατόφιο ΧΡΥΣΑΦΙ – Ποιος να το ‘λεγε τους Ομονοιάτες και να τον πίστευαν! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top