ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τελικός» μεγάλης αξίας για την ΑΕΚ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ – Η πιθανή ενδεκάδα του Καρέρα

«Τελικός» μεγάλης αξίας για την ΑΕΚ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ – Η πιθανή ενδεκάδα του Καρέρα

Την επιστροφή στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης διεκδικεί απόψε η ΑΕΚ, στο νοκ άουτ ματς με την Βόλφσμπουργκ, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Τελικό με φόντο τους ομίλους του Europa League θα δώσει απόψε η ΑΕΚ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, σε νοκ άουτ αγώνα (21:45 – Novasports 2).

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να επιστρέψουν στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και για να το καταφέρουν θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο του γερμανικού συλλόγου, προκειμένου –εκτός των άλλων- να προσθέσουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στα ταμεία τους.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει στην προσπάθεια τον Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη χθεσινή προπόνηση, ενώ εκτός έμειναν και οι επίσης τραυματίες Σιμάνσκι και Γαλανόπουλος. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Νέλσον Ολιβέιρα, μετά τη συμμετοχή του σε φουλ πρόγραμμα για δεύτερη σερί μέρα.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει φανερώσει τα χαρτιά του, ωστόσο επικρατέστερος σχηματισμός μοιάζει το 4-3-3, με δύο ερωτηματικά. Στην κορυφή της επίθεσης το προβάδισμα έχει ο Ολιβέιρα, ωστόσο σκέψεις υπάρχουν και για τον Ανσαριφάρντ, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Επίσης, ο Ιταλός αναμένεται να αποφασίσει τελευταία στιγμή και για το αριστερό άκρο της επίθεσης, όπου ενδέχεται να δούμε τον Μάνταλο, με τριάδα στα χαφ τους Σιμόες, Σάκχοφ και Κρίστιτσιτς. Αν, όμως, ο Μάνταλος τοποθετηθεί στο κέντρο, τη θέση στα εξτρέμ θα πάρει ο Λιβάι Γκαρσία.

Οι θέσεις που φαίνεται να έχει κατασταλάξει είναι η τετράδα στην άμυνα, με τους Ινσούα, Σβάρνα, Τσιγκρίνσκι και Βασιλαντωνόπουλο.

Αναλυτικά, η πιθανότερη 11άδα: Τσιντώντας, Ινσούα, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Βασιλαντωνόπουλος – Σάκχοφ, Σιμόες, Κρίστιτσιτς – Λιβάγια, Ολιβέιρα (Ανσαριφάρντ), Μάνταλος (Γκαρσία).

Πηγή: sport-fm.gr

The post «Τελικός» μεγάλης αξίας για την ΑΕΚ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ – Η πιθανή ενδεκάδα του Καρέρα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top