ΣΟΚ στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα του Μακαρείου Σταδίου και ΕΚΤΟΣ αποστολής

ΣΟΚ στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα του Μακαρείου Σταδίου και ΕΚΤΟΣ αποστολής

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπισε στη χθεσινή προπόνηση της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας, Δημήτρης Κυριακίδης.

Είχε συγκρουστεί με συμπαίκτη του κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έπεσε κάτω στον αγωνιστικό χώρο με πόνους και μην μπορώντας να μετακινηθεί.  Το ιατρικό τιμ και οι φυσιοθεραπευτές της ομάδας… έπεσαν πάνω του με θεραπευτική αγωγή και φυσιοθεραπείες για να ξεπεράσει τους πόνους και να μπορέσει να κινείται.

Τελικά, αυτό το πρόβλημα δεν ξεπεράστηκε με τον Κυριακίδη να μην μπορεί να είναι στην αρχική ενδεκάδα της Καρμιώτισσας στο παιχνίδι που ξεκινάει η ώρα 20:00 με τη Δόξα στο Μακάρειο Στάδιο, αλλά ούτε και στην αποστολή της ομάδας του Χρύση Μιχαήλ.

The post ΣΟΚ στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα του Μακαρείου Σταδίου και ΕΚΤΟΣ αποστολής appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.