ΚΥΠΡΟΣ

Φανιέρος: «Δεν θα δώσω λογαριασμό, μπορεί να κατεβώ με 15 νεαρούς…»

Φανιέρος: «Δεν θα δώσω λογαριασμό, μπορεί να κατεβώ με 15 νεαρούς…»

Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, μιλώντας στον Super Sport FM σχολίασε τα όσα ακούστηκαν για τον Ερμή, τον Μορίς και το θέμα προπονητή.

Ο διοικητικός ηγέτης των «φτεροπόδαρων» ανέφερε αρχικά:

«Ο Ερμής είναι δικός μου και ορισμένων ατόμων που είναι στην επιτροπή και των λιγοστών φιλάθλων. Δεν μπορεί κανένας φίλαθλος να ελέγχει την ομάδα. Όποιος τον ενοχλεί, να κλείνει την τηλεόραση. Απαγορεύεται να παίζουν οι νεαροί; Πόσο χαμηλά έπεσαν; Αύριο κάνω φιλικό γιατί θέλω να βάλω τους νεαρούς και για να μην δοθούν αφορμές. Μπορεί να κατεβώ με 15 νεαρούς την άλλη εβδομάδα. Δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανένα».

Για το θέμα με τον Μορίς, ο Λούκας Φανιέρος τόνισε πως προτάθηκε στον Ερμή. Πριν ενάμιση μήνα και είπαμε αν δεν κλείσει στον Ερμή, μας ενδιαφέρει. Αν τον κλείσει δεν θα ενδιαφερθούμε.

Σε ότι αφορά τον προγραμματισμό, τόνισε πως θέλει να πάρει παίκτες από όλες τις ομάδες. «Και από το ΑΠΟΕΛ θέλω να πάρω, υπάρχουν νεαροί που δεν παίζουν», είπε χαρακτηριστικά.

Για το θέμα προπονητή είπε πως υπάρχουν πολλές επιλογές και δεν έχει αποφασίσει ακόμα, ενώ δεν απάντησε σε ερώτηση αν θα είναι Κύπριος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top