ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Back to back πρωταθλητής ο ΑΠΟΕΛ, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Back to back πρωταθλητής ο ΑΠΟΕΛ, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης, ο ΑΠΟΕΛ πανηγυρίζει από την Κυριακή το απόγευμα το back2back.

Η 10η στη σειρά νίκη των γαλαζοκίτρινων (σε δέκα αγώνες), στο πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με την ήττα του Ναυτικού Ομίλου Πάφου, στον εξ αναβολής αγώνα για την 3η αγωνιστική, από τον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας, έφεραν τη στέψη των γαλαζοκίτρινων ως πρωταθλητές και νταμπλούχοι για δεύτερη σερί χρονιά!

Με την κατάκτηση του τίτλου ο ΑΠΟΕΛ άρχισε να δημιουργεί τη δική του αυτοκρατορία στο χώρο του αθλήματος και παρότι βρισκόμαστε εν μέσω της πανδημίας του covid 19, ούτε αυτό στάθηκε αρκετό για να σταματήσει την τρελή πορεία των γαλαζοκίτρινων προς τον τίτλο.

O ΑΠΟΕΛ εξάλλου κατέκτησε τον τίτλο και στην κατηγορία κάτω των 13 ετών.

ΑΠΟΕΛ – Ν.Ο. ΛΕΜΕΣΟΥ 25-6

«Είμαστε πια πρωταθλητές»… τραγουδούν από την Κυριακή το απόγευμα στον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Ανδρέα Κυθρεώτη έκανε το καθήκον της και επικράτησε του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού 25-6 και σε συνδυασμό με την ήττα του Ναυτικού Ομίλου Πάφου έκανε το νταμπλ.

Πλέον, στόχος των γαλαζοκίτρινων είναι να καταφέρουν να κατακτήσουν τον τίτλο αήττητοι, αφού μετρούν ήδη δέκα νίκες. Σε ότι αφορά τον αγώνα με τη Λεμεσό, το μόνο αξιοσημείωτο είναι τα 15 τέρματα που πέτυχε ο Σόλων Νικολάου στην επιβλητική νίκη των πρωταθλητών.

ΑΠΟΕΛ (Κυθρεώτης Ανδρέας): Βασιλείου Α., Νικολαίδης, Κουταλιανός. Σέκι, Κιαγιάς (2), Μήλας (2), Μελής (2), Ανδρέου, Γιάγκου (1), Νικολάου (15), Λοίζου, Βασιλείου Κ. (1), Σαρρής, Γιωργαλλής (2), Θεοφανίδης.

Ν.Ο. ΛΕΜΕΣΟΥ (Λούλος Βασίλειος): Κάψαλης, Μυλωνάς (2), Θεοδοσίου, Κωνσταντινίδης, Goloup, Ψαράς, Σουρουλάς (2), Αγαθαγγέλου, Τσιορπαντζιάν (2), Χριστοφόρου, Χαραλάμπους.

Ν.Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – Ν.Ο. ΠΑΦΟΥ 11-10

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκωσίας, μετά από ένα αμφίρροπο και συναρπαστικό ντέρμπι, σε εξ αναβολής αγώνα για την 3η αγωνιστική, επεκράτησε του Ναυτικού Ομίλου Πάφου με 11-10, εξανεμίζοντας τις όποιες μαθηματικές κυρίως ελπίδες είχε για να πιάσει τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή.

Οι δύο ομάδες κυνήγησαν με πάθος τη νίκη, την οποία τελικά πήραν οι γηπεδούχοι που είχαν για πρώτο σκόρερ τον Σιεχάτε με τέσσερα γκολ, ενώ τέσσερα γκολ πέτυχε για τους φιλοξενούμενους ο Τοουλιάς.

Ν.Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (George Narouz): Τομάζος Α., Λοίζου (1), Σιεχάτε (4), Τομάζος Σ. (3), Θεμιστοκλέους (1), Σιόκουρος, Παλλήκαρος Μ., Σιδηρόπουλος, Παλλήκαρος Χ. (2), Τόγκας, Παναγιωταράς, Αυξεντίου, Στυλιανού.

Ν.Ο. ΠΑΦΟΥ (Κλείτος Σωτηρειάδης): Γιαπάνης, Σωκράτους (2), Ιεζεκιήλ, Νικολάου, Μιχαλίτσης, Ιωαννίδης (2), Νικόλοφ, Ηρακλέους, Αυγουστή (2), Ζαχαριάδης, Τοουλιάς (4), Χατζηευσταθίου Λ., Γιουκκάς, Χατζηευσταθίου Ν., Αβραμμίδης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΠΟΕΛ 10 10-0-0 30
2. Ν.Ο. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 10 6-0-4 18
3. Ν.Ο. ΠΑΦΟΥ 9 6-0-3 18
4. Ν.Ο. ΛΑΡΝΑΚΑΣ 10 6-0-4 18
5. Ν.Ο. ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ 9 4-0-5 12
6. Ν.Ο. ΑΜΜΟΣΩΣΤΟΥ 8 1-0-7 3
7. Ν.Ο. ΛΕΜΕΣΟΥ 10 0-0-10 0

Πηγή: koek.org.cy

The post Back to back πρωταθλητής ο ΑΠΟΕΛ, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top