ΕΚΤΑΚΤΟ – ΚΥΠΡΟΣ: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε θάλασσα της Πάφου

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΚΥΠΡΟΣ: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε θάλασσα της Πάφου

Νεκρή γυναίκα ηλικίας 65 ετών εντοπίστηκε το πρωί Τρίτης 13/10, σε παραλία στην Πάφο.

Μιλώντας στο ThemaOnline ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Πάφου Μιχάλης Ιωάννου ανέφερε πως η γυναίκα εντοπίστηκε από πολίτη, ο οποίος την βρήκε σε παραλία κοντά στην περιοχή του Κάστρου στην Πάφο, το πρωί της Τρίτης 13/10.

Όπως ανέφερε ο κ. Ιωάννου η γυναίκα φαίνεται να πέθανε από πνιγμό, ενώ την ίδια ώρα δήλωσε πως ο γιος της την έψαχνε από το πρωί ζητώντας την βοήθεια της Αστυνομίας.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE