ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Cyprus Public Transport

Cyprus Public Transport

 

Για πρώτη φορά top-up της μαθητικής Motion Card μέσω Internet!

Πριν από 3 μήνες, περίπου, η Cyprus Public Transport υποσχέθηκε να παρέχει πρωτοποριακές και καινοτόμες υπηρεσίες δημόσιων λεωφορείων στο επιβατικό κοινό της Κύπρου. Σήμερα επιβεβαιώνει την επιτυχή εκπλήρωση αυτής της υπόσχεσης, ανακοινώνοντας τη δυνατότητα πίστωσης χρημάτων (top-up) στη μαθητική Motion Card μέσω διαδικτύου.

Για πρώτη φορά, λοιπόν, όλοι οι μαθητές-κάτοχοι Motion Card θα μπορούν πλέον να πιστώνουν την κάρτα τους μέσω Internet, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους μετάβαση σε κάποιο σημείο πώλησης. Έτσι, εξοικονομείται πολύτιμος χρόνος σε όλους τους μαθητές που θα επιλέξουν το διαδικτυακό top-up της Motion Card τους!

Η νέα αυτή εξέλιξη αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης σειράς καινοτόμων λύσεων που η CPT εισάγει σταδιακά στην Κύπρο. Μεταξύ αυτών η πρωτοποριακή εφαρμογή της Εταιρείας για smartphones, τα κλιματιζόμενα και εξοπλισμένα με κορυφαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά λεωφορεία της με Wi-Fi και θύρες φόρτισης USB, η ηλεκτρονική σήμανση που παρέχει πληροφορίες για την επόμενη στάση κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αλλά και το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα εντοπισμού θέσης που επιτρέπει στους μαθητές-επιβάτες να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή την ακριβή τοποθεσία του λεωφορείου.

Τέλος, η Cyprus Public Transport ανακοινώνει παράταση στην προθεσμία ανανέωσης των μαθητικών Motion Cards για τον μήνα Οκτώβριο! Όλοι οι κάτοχοι των συγκεκριμένων καρτών θα έχουν μέχρι τις 20 Οκτωβρίου για να ανανεώσουν την κάρτα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη CPT, αλλά και για όλα τα νέα της Εταιρείας, επισκεφθείτε το www.publictransports.com.cy.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top