ΚΥΠΡΟΣ: Στις φλόγες όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Κλειστή η αριστερή λωρίδα

ΚΥΠΡΟΣ: Στις φλόγες όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Κλειστή η αριστερή λωρίδα

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, στις φλόγες τυλίχθηκε εν κινήσει όχημα που βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού και συγκεκριμένα στο ύψος του Πέρα Χωρίου Νήσου.

Σε κινητοποίηση τέθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενώ στο σημείο έσπευσαν και μέλη της Αστυνομικής δύναμης.
 
Για την ώρα, η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου είναι κλειστή ενώ δεν φαίνεται να υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός ή άμεσος κίνδυνος των εμπλεκομένων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE