ΚΥΠΡΟΣ: Στις φλόγες όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Κλειστή η αριστερή λωρίδα

ΚΥΠΡΟΣ: Στις φλόγες όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Κλειστή η αριστερή λωρίδα

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, στις φλόγες τυλίχθηκε εν κινήσει όχημα που βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού και συγκεκριμένα στο ύψος του Πέρα Χωρίου Νήσου.

Σε κινητοποίηση τέθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενώ στο σημείο έσπευσαν και μέλη της Αστυνομικής δύναμης.
 
Για την ώρα, η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου είναι κλειστή ενώ δεν φαίνεται να υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός ή άμεσος κίνδυνος των εμπλεκομένων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE