ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Ο αόρατος εχθρός συνεχίζει να εξαπλώνεται ανάμεσα μας

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Ο αόρατος εχθρός συνεχίζει να εξαπλώνεται ανάμεσα μας

Πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι ο αόρατος εχθρός συνεχίζει να βρίσκεται και να εξαπλώνεται ανάμεσά μας, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων. 

Η ανάρτησή του συνοδεύεται και από ένα νέο βίντεο ενημέρωσης για τον ιό στο οποίο συμμετέχει ο ίδιος, ο Υπουργός Υγείας και άλλες προσωπικότητες, όπως αθλητές, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί.
 
Γνωρίζω, σημειώνει, ότι τα μέτρα που συνεχίζουμε να λαμβάνουμε για περιορισμό της διάδοσης  του κορωνοϊού, έχουν δημιουργήσει κόπωση σε μια μερίδα των πολιτών και επηρεάζουν την καθημερινότητα του συνόλου. 
 
Ωστόσο, συνεχίζει, πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι ο αόρατος εχθρός συνεχίζει να βρίσκεται και να εξαπλώνεται ανάμεσά μας. 
 
«Απευθύνω για ακόμη μια φορά έκκληση στον κάθε ένα και στην κάθε μία από εσάς προσωπικά: Τηρήστε με αυστηρότητα τα προστατευτικά μέτρα, αποφύγετε τις άσκοπες συναθροίσεις. Μόνο έτσι θα πετύχουμε την αναχαίτιση της πανδημίας, μόνο έτσι θα προστατέψουμε τον εαυτό μας, την οικογένειά μας, τους συναδέλφους μας, τους αγαπημένους μας. Μόνο έτσι θα προστατευτούμε και θα προστατεύσουμε το κοινωνικό σύνολο. Και είμαι βέβαιος, ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και σε αυτή τη μάχη», προσθέτει.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.