«24 ΩΡΕΣ» Γίνονται ή όχι Θαύματα;

«24 ΩΡΕΣ» Γίνονται ή όχι Θαύματα;

Για το αν υπάρχει ή όχι θεϊκή παρέμβαση μέσω των Αγίων στις ζωές των ανθρώπων, είναι το θέμα που θα ασχοληθεί η εκπομπή του Αlpha Κύπρου «24 ώρες», με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου.

Μην χάσετε το Α’ Μέρος: Θεραπεύτηκε 6 φορές από τον Άγιο Εφραίμ!Η εμφάνιση του Αγίου, οι σταυροί στο σώμα του νεαρού, το αίμα στην εικόνα και όλα όσα του είπε ο ίδιος ο Άγιος Εφραίμ, ετοιμάζονται να δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα αν υπάρχει ή όχι θεϊκή παρέμβαση μέσω των Αγίων στις ζωές των ανθρώπων…Γίνονται ή όχι θαύματα; «Εγώ είμαι ο Άγιος σου, εγώ είμαι και ο γιατρός σου…» αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων ο νεαρός Ραφαήλ που έρχεται στην εκπομπή «24 ΩΡΕΣ» στον ALPHA Κύπρου και εξομολογείται ότι ο Άγιος Εφραίμ εμφανίστηκε μπροστά του και τον θεράπευσε 6 φορές. Γιατί αποφάσισε να μιλήσει μπροστά στην κάμερα, τι ακριβώς του ζήτησε ο Άγιος και για ποιο λόγο όσα θα ακουστούν θα συγκινήσουν, θα προκαλέσουν και θα συζητηθούν;

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 21:20, μην χάσετε το Α’ Mέρος όπου o δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου καταγράφει την εμφάνιση του Αγίου μέσα από τις αποκαλύψεις που ετοιμάζεται να κάνει ο Ραφαήλ, με τη ροή της συζήτησης να φωτίζει μέχρι και μία επιστολή κλινικής στη Γερμανία που φέρει την υπογραφή… του Αγίου Εφραίμ και βρίσκεται στο αρχείο του νοσηλευτηρίου. Ο νεαρός απαντά και σε όλα τα εύλογα ερωτήματα και αναφέρει σημαντικά στοιχεία που τεκμηριώνουν τα λεγόμενά του.

Μέσα σε δύο επεισόδια, η εκπομπή έρευνας-ντοκιμαντέρ επιχειρεί να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, μεταξύ των οποίων αν υπάρχει ή όχι θεϊκή παρέμβαση μέσω των Αγίων στις ζωές των ανθρώπων ή αν πρόκειται απλώς για παιχνίδια του μυαλού.

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, οι «24 ΩΡΕΣ» φέρνουν σε πρώτο πλάνο και τις παρεμβάσεις του Αγίου, τις εμφανίσεις του ενώπιον και άλλων ανθρώπων, εντός και εκτός Κύπρου, καθώς και ανεξήγητα φαινόμενα που ερχόμενα στη σκέψη μπορούν να προκαλέσουν ποικίλα συναισθήματα.

«24 ΩΡΕΣ»: Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 21:20 στον ALPHA Κύπρου

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE