ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και έπρεπε να κερδίσουμε την Ομόνοια» – Τι άλλο είπε για το ψεσινό ματς

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και έπρεπε να κερδίσουμε την Ομόνοια» – Τι άλλο είπε για το ψεσινό ματς

Την άποψη ότι η ισοπαλία με την Ομόνοια ήταν μεν αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά όχι και λόγος για να τα βάφει μαύρα ο ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, μιλώντας στο επίσημο κανάλι του Ελλαδικού συλλόγου.

Ο Βραζιλιάνος άσος εμφανίστηκε ψύχραιμος και σημείωσε ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι και ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε απλώς μία ευκαιρία κόντρα στην Ομόνοια.

Παραθέτουμε τα αποσπάσματα των δηλώσεων του, που σχετίζονται με το ψεσινό ματς στην Τούμπα:

«Απέναντι στην Ομόνοια, κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα δουλεύει αρκετά καλά, είναι ενωμένη και πιστεύω πως αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να συνεχίσουμε. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να φέρουμε επιτυχίες στο σύλλογο».

Για το αν η ισοπαλία με την Ομόνοια κάνει την αποστολή του ΠΑΟΚ πιο δύσκολη για τη συνέχεια, είπε: «Ίσως να μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο, ωστόσο, εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Σήμερα χάσαμε μια ευκαιρία να ξεκινήσουμε καλά, να ξεκινήσουμε με νίκη. Δεν το θέλαμε αυτό. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι, και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από τα άλλα παιχνίδια, έτσι ώστε να πάρουμε μια από τις δύο πρώτες θέσεις για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτό θα το καταφέρουμε, αν συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι».

The post «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και έπρεπε να κερδίσουμε την Ομόνοια» – Τι άλλο είπε για το ψεσινό ματς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top