ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάλι καλά να λέει η Σεβίλλη! (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Πάλι καλά να λέει η Σεβίλλη! (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η Σεβίλλη έχασε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια και χρειάστηκε το γκολ του Ντε Γιονγκ (56’) για να φτάσει στη νίκη επί της Ρεν στο Champions League.

Είναι από τα παιχνίδια, που αν δεν το έχει δει κάποιος, δεν μπορεί να καταλάβει… Η Σεβίλλη πήρε την πρώτη νίκη της στον Ε’ όμιλο του Champions League, επικρατώντας 1-0 της Ρεν στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», αλλά το σκορ θα μπορούσε να έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας είχε 22 τελικές προσπάθειες, δύο δοκάρια, 11 κόρνερ, αλλά κατάφερε να σκοράρει μόλις μια φορά στο 56’ με τον Ντε Γιονγκ, που λύτρωσε την ομάδα του και της έδωσε αυτό που άξιζε. Από την άλλη, η Ρεν περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, πέρασε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές και πρέπει να είναι απόλυτα ευχαριστημένη που επιστρέφει στη Γαλλία με ένα γκολ στην πλάτη.

Το ματς:

Η Σεβίλλη μπήκε φουριόζα και απείλησε με Οκάμπος (4’) και Χεσούς Νάβας (5’), ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μουνίρ με γυριστό σουτ τράνταξε το δοκάρι της Ρεν. Η ομάδα της Ανδαλουσίας έκανε επιθέσεις κατά κύματα, αλλά αδυνατούσε να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Οκάμπος είχε άλλη μια καλή στιγμή στο 22’, για να πάρουν τη σκυτάλη οι Ντιέγκο Κόστα (24’) και Κουντέ (30’).

Η γαλλική ομάδα ασφυκτιούσε και θα έπρεπε να αισθανόταν πολύ τυχερή, που κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια, με το αποτέλεσμα να παραμένει 0-0. Η ίδια είχε όλη κι όλη μια τελική προσπάθεια στα πρώτα 45 λεπτά, ενώ η αντίπαλός της είχε 12, με τα κόρνερ να είναι 10-0!

Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε τελικά στο 56’, όταν μετά από σέντρα του Ακούνια από αριστερά, ο Ντε Γιονγκ με σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-0. Δίκαιο προβάδισμα για τη Σεβίλλη με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Επτά λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Ρεν, που κρατούσε την ομάδα του εντός αγώνα.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να «καθαρίσουν» το ματς και στο 70’ οι Γάλλοι λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν με τον Γκρενιέ, τον οποίο σταμάτησε ο Μπουνού. Τρία λεπτά αργότερα, η Σεβίλλη έχασε νέα τεράστια ευκαιρία με τον Οκάμπος, ενώ στο 79’ ο Τζόρνταν είχε δεύτερο δοκάρι για τους γηπεδούχους. Ευτυχώς γι’ αυτούς, δεν λειτούργησε ο νόμος του ποδοσφαίρου και στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη με το φτωχό, αλλά απόλυτα δίκαιο 1-0.

Ε’ Όμιλος

Τα αποτελέσματα της 2 αγωνιστικής
Κράσνονταρ-Τσέλσι 0-4
(37’ Χάντσον-Οντόι, 76’ πεν. Βέρνερ, 80’ Ζίγιεκ, 90’ Πούλισικ)

Σεβίλλη-Ρεν 1-0
(56’ Ντε Γιονγκ)

Βαθμολογία
1. Τσέλσι 4 (4-0)
3. Σεβίλλη 4 (1-0)
2. Ρεν 1 (1-2)
4. Κράσνονταρ 1 (1-5)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική (04/11)
Τσέλσι-Ρεν (22:00)
Σεβίλλη-Κράσνονταρ (22:00)

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Πάλι καλά να λέει η Σεβίλλη! (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top