Δεύτερο ισχυρό χτύπημα σεισμού μέσα σε λίγες ώρες: Όσα αποκάλυψε ο Διευθυντής Γεωλογικής Επισκόπησης - «Αναμένεται να συνεχιστούν»
Νέος σεισμός σημειώθηκε και έγινε αισθητός στην Κύπρο το απόγευμα της Τετάρτης.

Τα «συμπτώματα» που ταλαιπωρούν τον ΑΠΟΕΛ έχουν αναλυθεί πολλές φορές τον τελευταίο καιρό. Η… πρωτοφανής για το εκτόπισμα της Λευκωσιάτικης ομάδας βαθμολογική θέση, αντικατοπτρίζει βασικά και τις φετινές της δυνατότητες.
Θα επιχειρήσει να κάμει «χειρουργική επέμβαση» ή θα… περιοριστεί προς το παρών (μέχρι τον Ιανουάριο) σε «φαρμακευτική αγωγή»;
Παρουσιάζει ενδιαφέρον αν θα επιχειρήσει βαθιές τομές από τώρα, δίδοντας περισσότερη σημασία και σε παίχτες που ήταν «ξεχασμένοι» επί Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλάζοντας εντελώς την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας ή θα προσπαθήσει να σώζει ότι σώζεται με πιο συντηρητική πολιτική;
Ενδιαφέρον θα έχουν πάντως, οι προγραμματικές δηλώσεις του Μικ Μακάρθι, όταν θα του δώσει τα κλειδιά του Αρχαγγέλου ο πρόεδρος Πετρίδης. Όχι μόνο για τους φετινούς στόχους, αλλά κι αν τον έφεραν για να τοποθετήσει σε άλλα «καλούπια» (απ’ αυτά που συνηθίσαμε) την ομάδα. Σε μια εποχή, που το χρήμα στον ΑΠΟΕΛ, δεν «ρέει άφθονο».
The post Θα τον πάει… «ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ» ή σε «ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ» ο Μακάρθι; appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




