ΔΗΛΩΣΗ Κωστή μετά το ντεμπούτο με Λάρισα – «Να πάρω εμπειρίες – Μου αρέσει το πρωτάθλημα»

ΔΗΛΩΣΗ Κωστή μετά το ντεμπούτο με Λάρισα – «Να πάρω εμπειρίες – Μου αρέσει το πρωτάθλημα»

Ο Κύπριος μέσος της ΑΕΛ στις δηλώσεις του μετά το ντεμπούτο του με την φανέλα της Λάρισας τόνισε πως οι βυσσινί υποτίμησαν το ματς και το πλήρωσαν στο τέλος βλέποντας τον Βόλο να ισοφαρίζει και να παίρνει τον βαθμό.

Όσα είπε ο Ιωάννης Κωστή στη NOVA:

«Υποτιμήσαμε πιστεύω το παιχνίδι. Το ήθελε περισσότερο ο Βόλος και δεν τα καταφέραμε. Πίεση δεν είχαμε. Είχαμε παίκτη παραπάνω και ήμασταν μπροστά στο σκορ, αλλά ήμασταν λίγο αμφίβολοι στις φάσεις. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον και μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, πρέπει να πάρουμε το επόμενο παιχνίδι. Θέλω να πάρω όσα παιχνίδια γίνεται για να πάρω εμπειρία. Μου αρέσει το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και η συνέχεια θα δείξει».

gazzetta.gr

The post ΔΗΛΩΣΗ Κωστή μετά το ντεμπούτο με Λάρισα – «Να πάρω εμπειρίες – Μου αρέσει το πρωτάθλημα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.