Σαν σήμερα για πρώτη φορά ο εργάτης Μέσι έπιασε δουλειά με τα δίκτυα! (vid)

Σαν σήμερα για πρώτη φορά ο εργάτης Μέσι έπιασε δουλειά με τα δίκτυα! (vid)

Σαν σήμερα, την 1η Μαΐου του 2005, ο Λιονέλ Μέσι πετύχαινε το πρώτο γκολ του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με την Αλμπαθέτε στο "Καμπ Νόου". Θυμηθείτε σε VIDEO την εξαιρετική συνεργασία του Αργεντινού σταρ με τον Ροναλντίνιο και το υπέροχο τελείωμά του.

Πριν από 10 χρόνια, ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, στο νικηφόρο 2-0 επί της Αλμπαθέτε στο "Καμπ Νόου".

Ο 17χρονος -τότε- "Λίο" μπήκε ως αλλαγή στο 86ο λεπτό του αγώνα και πέντε λεπτά αργότερα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με υπέροχη λόμπα, γράφοντας ιστορία ως ο νεότερος παίκτης των "μπλαουγκράνα" που βάζει γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός επιθετικός "κατέβασε" την μπάλα, συνεργάστηκε άψογα με τον Ροναλντίνιο, βγήκε τετ α τετ με τον Ραούλ Βαλμπουένα και ολοκλήρωσε τη φάση με ένα τρομερό ψηλοκρεμαστό σουτ.

Θυμηθείτε το πρώτο γκολ του Αργεντινού σταρ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE