ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με κατάθεση νέων μαρτύρων κατηγορίας, η υπόθεση απόπειρας φόνου με κατηγορούμενο 31χρονο

Με κατάθεση νέων μαρτύρων κατηγορίας, η υπόθεση απόπειρας φόνου με κατηγορούμενο 31χρονο

Με την κατάθεση νέων μαρτύρων κατηγορίας συνεχίστηκε την Πέμπτη 5/11 η υπόθεση της απόπειρας φόνου με κατηγορούμενο 31χρονο, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει στην Πάφο.


Η διαδικασία ξεκίνησε με την κατάθεση της μάρτυρος κατηγορίας, ιατρού του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, Σωτηρίας Πορφυριάδου. Η κ. Πορφυριάδου αναφέρθηκε στην περιποίηση των τραυμάτων που έτυχαν από μέρους της τόσο ο τραυματίας παραπονούμενος, ηλικίας 34 ετών, σημειώνοντας πως δεν ήταν πολύ σοβαρή η κατάσταση του, δεν κινδύνευε η ζωή και ότι επικοινωνούσε, όσο και μετά από περίοδο δύο ημερών του κατηγορούμενου, ηλικίας 31 ετών, που είχε υποστεί κάταγμα στο χέρι. 
 
Επίσης στη σημερινή ακροαματική διαδικασία κατέθεσε ο αστυνομικός Μιχάλης Φυλακτού της Υπηρεσίας Εγκληματικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας, ο οποίος αναφέρθηκε στα δαχτυλικά αποτυπώματα που έλαβε από τη σκηνή, στην ταυτοποίηση αίματος, και σε άλλα τεκμήρια τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις. 

Η υπόθεση ορίστηκε από το Κακουργιοδικείο Πάφου για την Τρίτη 10 Νοεμβρίου με τη συνέχιση της κατάθεσης του αστυνομικού Μιχάλη Φυλακτού.
 
Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής έχει καταθέσει ο παραπονούμενος ηλικίας 34 ετών, ο οποίος ισχυρίστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου ότι ο κατηγορούμενος τον κτύπησε με μαχαίρι στο διαμέρισμα του κατηγορούμενου.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος, ηλικίας 31 ετών, προβάλλει την υπεράσπιση της αυτοάμυνας ότι δηλαδή, ο παραπονούμενος τού επιτέθηκε με σωλήνα της ηλεκτρικής σκούπας και αυτός τυχαία βρήκε μπροστά του, πάνω στο τραπέζι, ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 31χρονος, διέπραξε το αδίκημα της απόπειρας φόνου σε βάρος 34χρονου το απόγευμα της 8ης Μαΐου στην Πάφο.

Σημειώνεται πως ο 31χρονος απάντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και παραμένει υπό κράτηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top