ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Στυλιανού εκτός... πρόβλημα της τελευταίας στιγμής

Στυλιανού εκτός... πρόβλημα της τελευταίας στιγμής

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ – Απόλλων στο ΓΣΖ ο εκπρόσωπος τύπου των κυανολεύκων «φωτογράφισε» πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που επέφερε η χθεσινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο Κολοσσίου, αυτό με το Στυλιανού, ο οποίος να σημειωθεί ότι δεν ανακοινώθηκε χθες με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας ότι έμεινε εκτός αποστολής.

Ο διεθνής Κύπριος άσος ταλαιπωρήθηκε αρκετά φέτος από προβλήματα τραυματισμών, όμως «τρίζει» τα δόντια, δείχνει υπομονή και τα ξεπερνάει.  Σήμερα ο Στυλιανού είναι εκτός βασικού σχήματος με το Γουϊλερ να τον αντικαθιστά στο βασικό σχήμα των κυανολεύκων σε σχέση με την αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής.  Η «επίσημη φωνή» του Απόλλωνα παρατήρησε τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα αλλά και οι παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ ευελπιστώντας ότι θα μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει από σήμερα στις επιτυχίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top