ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρίθηκε στο τάι μπρέικ το «αιώνιο» ντέρμπι

Κρίθηκε στο τάι μπρέικ το «αιώνιο» ντέρμπι

«ΛΕΥΚΟΘΕΟ»: ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-3 (22-25, 15-25, 25-22, 25-23, 11-15)

Συγκλονιστικό ήταν το «αιώνιο» ντέρμπι  ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών. Η Ομόνοια κέρδισε το σετ στο τάϊ – μπρέικ με 2-3 και έφυγε από το «Λευκόθεο» με 2 βαθμούς. Το ΑΠΟΕΛ που αγωνίστηκε χωρίς Κ. Σκορδή και Στρουγκάρεβιτς έζησε… από την ανάποδη τα όσα έγιναν τη Δευτέρα με τη N. Papas Group Ν. Σαλαμίνα αφού έχανε 0-2 και ισοφάρισε, αλλά δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ωστόσο, ο βαθμός είναι πολύτιμος.

Η Ομόνοια κατάφερε και κέρδισε το πρώτο σετ 22-25 που ήταν ανταγωνιστικό και προηγήθηκε. Στο δεύτερο σε οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι κερδίζοντας 15-25 και ξέφυγαν 0-2. Το ΑΠΟΕΛ αντέδρασε στο τρίτο σετ το κυνήγησε, ισοφάρισε 22-22 και κέρδισε 25-22 μένοντας ζωντανό.

Στο τέταρτο σετ το ΑΠΟΕΛ ήταν σταθερά μπροστά 06-03 και 13-10 και 19-15 δείχνοντας αποφασισμένο να ισοφαρίσει. Η Ομόνοια μείωσε 22-21, αλλά το ΑΠΟΕΛ κράτησε κερδίζοντας με 25-23 ισοφαρίζοντας τον αγώνα.

Στο τάϊ – μπρέϊκ η Ομόνοια έδειξε την κλάση της προηγήθηκε 02-05, έλεγξε τον ρυθμό και κέρδισε με 11-15 και τον αγώνα 2-3 σετ.

ΑΠΟΕΛ(Γ. ΛΑΪΟΣ): Jansons, Saar, Κανάρης, Κυπριανού, Αβερκίου, Σοφοκλέους – Λίμπερο: Παντελή.

OMONOIA(Σ. ΣΑΒΒΑ):Eλευθερίου, Bojic, Σ. Πετρακκίδης, Rangel, Α. Πετρακκίδης, Προδρόμου – Λίμπερο: Πλατρίτης.

Πηγή: ΚΟΠΕ

The post Κρίθηκε στο τάι μπρέικ το «αιώνιο» ντέρμπι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top