Δυστυχώς ΠΑΤΩΣΑΜΕ ξανά κύριοι… O Σάββας τι ΛΕΕΙ…

Δυστυχώς ΠΑΤΩΣΑΜΕ ξανά κύριοι… O Σάββας τι ΛΕΕΙ…

Εκεί που πήγε να φτιάξει λίγο την εικόνα της η Εθνική (με τη νίκη πάνω στο Λουξεμβούργο), ήρθε νέος “μπάτσος” στην Ποντγκόριτσα.

Έγινε έρμαιο στις ορέξεις των Μαυροβούνιων την πρώτη μισή ώρα, στην πορεία οι αντίπαλοι μας κατέβασαν ταχύτητα…

Αν συνέχιζαν στους ίδιους ρυθμούς, ενδεχομένως να… πήγαινε σε αστρονομικά επίπεδα το σκορ.

Λένε όλοι για τον Βάλεμ, ότι είναι αποτυχημένος και πρέπει να… μαζέψει τα μπογαλάκια του και να επιστρέψει στο Βέλγιο. Αυτό λογικά θα συμβεί.

Όμως, λύνεται το πρόβλημα, απλώς με τον ερχομό νέου προπονητή; Του Σωφρόνη Αυγουστή που είναι το μεγάλο φαβορί ή κάποιου άλλου;

Οι τρεις εικονιζόμενοι, όποιες αποφάσεις κι αν έλαβαν τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο δεν παρουσίασε πρόοδο η Εθνική, αλλά όσο περνά ο χρόνος γίνεται χειρότερη.

Ειδικά ο Σάββας Κωνσταντίνου (τεχνικός διευθυντής είναι το πόστο του) που όλα τα κόβει κι όλα τα ράβει, τι έχει να πει για την… παρατεταμένη μιζέρια;

Π.Χ.  

The post Δυστυχώς ΠΑΤΩΣΑΜΕ ξανά κύριοι… O Σάββας τι ΛΕΕΙ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE