Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης (6/5), ωστόσο στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για άμεση ανταπόκριση.
Ο Green Air Παφιακός πήρε την 7η αγωνιστική την πιο μεγάλη νίκη στη σεζόν. Παίζοντας πολύ έξυπνα κέρδισε την μέχρι τώρα πρωτοπόρο και ισόβαθμή του Ανόρθωση και την έριξε από την κορυφή. Η ομάδα του Κ. Καμπερίδη κέρδισε σε ένα κλειστό ντέρμπι την Ανόρθωση που δεν φάνηκε αποτελεσματική χάνοντας για πρώτη φορά φέτος.
Εξαιρετικό το πρώτο σετ στο ντέρμπι με τον Green Air Παφιακό να επιβάλλεται 27-25 στα σημεία και να προηγείται 1-0. Στο δεύτερο σετ οι Παφίτες κέρδισαν εκ νέου με 25-22 και αύξησαν σε 2-0 σετ. Στο τρίτο σετ το ντέρμπι ήταν ισορροπημένο με τον Green Air Παφιακό να προηγείται 08-07. Το σετ ήταν πολύ κλειστό με τον Green Air Παφιακό να κερδίζει 25-21 και τον αγώνα με 3-0 σετ.
The post Την κέρδισε και την έριξε από την κορυφή appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις