ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: 85 αυτοκίνητα 'έφαγαν άκυρο' στα σημεία ελέγχων Λεμεσού και Πάφου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: 85 αυτοκίνητα 'έφαγαν άκυρο' στα σημεία ελέγχων Λεμεσού και Πάφου

Σε 26 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο. 

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο που έληξε στις 6:00 σήμερα το πρωί, η Δύναμη διενήργησε συνολικά 2.383 ελέγχους σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
 
Κατά επαρχία, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 713 έλεγχοι και έγιναν σε 2 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Λεμεσό υπήρξε 1 καταγγελία υποστατικού και 4 πολιτών έπειτα από 321 ελέγχους. Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 326 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 6 πολίτες.
 
Στην Πάφο, η Αστυνομία κατήγγειλε 8 πολίτες για παραβίαση των μέτρων ύστερα από τη διενέργεια 290 ελέγχων. Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 605 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 5  πολίτες.

Διενεργήθηκαν επίσης 105 έλεγχοι στην περιοχή Μόρφου και έγιναν 1 καταγγελία πολίτη και 1 υποστατικού, ενώ διενεργήθηκαν 23 από τη Λιμενική χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.
 
Εξάλλου, υπήρξαν 85 αποτροπές διέλευσης από τα σημεία ελέγχων στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE