ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΕΓΚΩΜΗΣ: Προσπάθησε να στραγγαλίσει την πρώην πεθερά της – Η ποινή από το Κακουργιοδικείο

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΕΓΚΩΜΗΣ: Προσπάθησε να στραγγαλίσει την πρώην πεθερά της – Η ποινή από το Κακουργιοδικείο

Ποινή φυλάκισης στη 43χρονη που προσπάθησε να σκοτώσει δια στραγγαλισμού την πρώην πεθερά της.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας προχώρησε σήμερα στην επιβολή ποινής φυλάκισης 8 ετών σε 43χρονη για απόπειρα φόνου που σημειώθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 2019 στην Έγκωμη.

Κατόπιν δικής της παραδοχής, η κατηγορούμενη βρέθηκε ένοχη του αδικήματος της Απόπειρας Φόνου, του αδικήματος της Βαριάς Σωματικής Βλάβης και του αδικήματος της Εισόδου σε Ξένη Περιουσία με Σκοπό Διάπραξης Ποινικού Αδικήματος.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, η 43χρονη εισήλθε αυτοβούλως και παρανόμως στην οικία της 73χρονης παραπονούμενης, την οποία συνάντησε στην κουζίνα. Κατά την ως άνω συνάντηση, η κατηγορούμενη ζήτησε τσιγάρο από την παραπονούμενη και η τελευταία της ανέφερε ότι το πακέτο βρισκόταν στο σαλόνι. Ως εκ τούτου η κατηγορούμενη μετέβη στο σαλόνι. Ελάχιστο χρόνο αργότερα και αφού η κατηγορούμενη καθυστέρησε να επιστρέψει στην κουζίνα, η παραπονούμενη μετέβη επίσης στο σαλόνι, όπου είδε την κατηγορούμενη να κλαίει. Η παραπονούμενη έκατσε στον καναπέ δίπλα από την κατηγορούμενη, ζητώντας να μάθει το λόγο για τον οποίο αυτή έκλαιγε. Αμέσως η κατηγορούμενη άρπαξε με τα χέρια της την παραπονούμενη στην περιοχή του λαιμού, σπρώχνοντας την στο κάθισμα του καναπέ. Η παραπονούμενη προσπάθησε να αντισταθεί και να απωθήσει την κατηγορούμενη, που βρισκόταν από πάνω της, αλλά τούτο δεν κατέστη δυνατό λόγω της υπερβολικής δύναμης που η κατηγορούμενη ασκούσε.

Παρά το γεγονός ότι η παραπονούμενη φώναζε και καλούσε σε βοήθεια, η κατηγορούμενη έσφιγγε με ακόμη περισσότερη δύναμη το λαιμό της, προσπαθώντας να την στραγγαλίσει. Εν τέλει η παραπονούμενη απώλεσε τις αισθήσεις της. Ο υιός της παραπονούμενης εισήλθε στην οικία της μητέρας του την ίδια χρονική στιγμή που η κατηγορούμενη έβγαινε από αυτήν και παρατήρησε αίμα στα χέρια της. Ευθύς αμέσως έτρεξε στο σαλόνι, όπου εντόπισε την παραπονούμενη να κείτεται ανάσκελα στο πάτωμα και ένα μαξιλάρι να καλύπτει το πρόσωπο της, διαπιστώνοντας ταυτοχρόνως ότι αιμορραγούσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο με το οποίο η παραπονούμενη, περί ώρα 12.30, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και εισήχθη για νοσηλεία στο Νευροχειρουργικό Τμήμα.

Η κατηγορούμενη είχε στο παρελθόν νοσηλευτεί σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας. Σύμφωνα με Ψυχίατρο των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας, η προαναφερθείσα διεγνώσθη με Διαταραχή Χρήσης Αλκοόλ και Ψυχωτική Διαταραχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top